aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Ακόμη 1-2 κινήσεις και τραβάει φρένο

Νέα Σαλαμίνα: Ακόμη 1-2 κινήσεις και τραβάει φρένο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο σχεδιασμός της Νέας Σαλαμίνας για τη νέα περίοδο προχώρησε σημαντικά. Θα γίνουν τουλάχιστον ακόμη τέσσερις μετεγγραφές, δύο κεντρικών αμυντικών, ανασταλτικού μέσου και ακραίου επιθετικού. Πρόθεση είναι να υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα ακόμη 1-2 προσθήκες. Η μια είναι ο Μπέριος, με τον οποίο υπάρχει προσύμφωνο, και άλλη μια. Ακολούθως, οι ερυθρόλευκοι θα τραβήξουν φρένο και τις υπόλοιπες θα τις υλοποιήσουν στην πορεία. Επιπλέον, εάν προκύψουν περιπτώσεις που να αφήνουν ικανοποιημένη την τεχνική ηγεσία και που θα το επιτρέπουν τα οικονομικά του συλλόγου, ενδέχεται να γίνουν ακόμη 1-2 μετεγγραφές.

Οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας την Πέμπτη και την Παρασκευή θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και από βδομάδας θα αρχίσουν οι προπονήσεις. Από τις 21 Ιουλίου έως και την 1η Αυγούστου οι ερυθρόλευκοι θα μεταβούν στο Μπράβετς της Βουλγαρίας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Εκεί θα γίνουν και τρία φιλικά παιχνίδια και με την επιστροφή της στην Κύπρο, η Νέα Σαλαμίνα θα δώσει ακόμη 4-5 φιλικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ