aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Αυτοκαταστροφική, σφίγγει ο κλοιός

Νέα Σαλαμίνα: Αυτοκαταστροφική, σφίγγει ο κλοιός

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Όταν δεν κέρδισε την Καρμιώτισσα στην έδρα της, ομάδα που έχει υποβιβαστεί (όχι ακόμη μαθηματικά), και προχθές το Παραλίμνι όταν προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο, πότε θα το κάνει η Νέα Σαλαμίνα; Τα ισόπαλα αποτελέσματα στα τελευταία δύο ματς, ιδιαίτερα το τελευταίο, βάσει της εξέλιξης του αγώνα, είναι ενδεικτικά της αδυναμίας και κυρίως της κακής νοοτροπίας των ερυθρολεύκων. Πάει ένας γύρος να κερδίσουν παιχνίδι. Συγκεκριμένα, επικράτησαν με 2-1 του Ερμή στη 2η αγωνιστική της β’ φάσης (στις 5 Μαρτίου), τον οποίο θα αντιμετωπίσουν την προσεχή αγωνιστική, και ακολούθως… πάτωσαν.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Μηνά, που το ντεμπούτο του δεν συνοδεύτηκε με το επιθυμητό αποτέλεσμα, βρίσκεται όλο και σε δυσκολότερη θέση. Όσο περνούν οι αγώνες και δεν παίρνει βαθμούς, μειώνονται ταυτόχρονα και οι πιθανότητες παραμονής στην Κατηγορία. Μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο προέκυψε η νέα απώλεια βαθμών ήταν οδυνηρός και είναι λογικό η ψυχολογία να βρεθεί στο ναδίρ και η πίεση και το άγχος όλο και να αυξάνονται. Ωστόσο η μεγαλύτερη ευθύνη βαραίνει τους ίδιους.

Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για την πορεία της Νέας Σαλαμίνας. Και για όσους στέκονται στον κορωνοϊό που ταλαιπώρησε την ομάδα, έχει παρέλθει αρκετός καιρός και δεν μπορεί να αποτελεί λόγο για τις εμφανίσεις και κυρίως τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας. Οι πολλές αλλαγές προπονητών επηρέασαν, όπως φάνηκε, αρνητικά την ομάδα της Αμμοχώστου αντί να λειτουργήσουν θετικά. Επιπλέον, στην ομάδα δεν υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές με μέταλλο νικητή, τέτοιοι που να σηκώσουν την ομάδα στους ώμους τους. Ο κλοιός σφίγγει απειλητικά για τους ερυθρόλευκους, που αν θέλουν να σώσουν τη σεζόν θα πρέπει άμεσα, γιατί ήδη άργησαν, να μαζέψουν βαθμούς με την ελπίδα ότι θα βρεθούν εκτός της επικίνδυνης ζώνης και να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ