aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα πρόταση στον Γκάμπριελ και αναμονή για Βίκτορ-Μίτροβιτς

Νέα πρόταση στον Γκάμπριελ και αναμονή για Βίκτορ-Μίτροβιτς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δύσκολα θα προκύψουν οποιεσδήποτε επίσημες εξελίξεις στην Ανόρθωση εντός του Σαββατοκύριακου. Οι επαφές της διοίκησης συνεχίστηκαν και χθες και κάποιες περιπτώσεις έχουν κάπως προχωρήσει αλλά δεν έχουν προκύψει ακόμη οριστικές συμφωνίες. Στόχος είναι μέσα στην επόμενη βδομάδα να κλείσουν κάποιες περιπτώσεις και να γίνουν κάποια σημαντικά βήματα στο θέμα των ανανεώσεων.

Στον Γκάμπριελ έγινε νέα πρόταση πριν από δύο-τρεις μέρες και η διοίκηση περιμένει την απάντησή του. Οι πιθανότητες δεν δείχνουν για την ώρα να γέρνουν προς παραμονή του Βραζιλιάνου αμυντικού, όμως ακόμη δεν έχει προκύψει οριστική εξέλιξη. Οι επαφές και οι συζητήσεις συνεχίζονται και με τους Ζοάο Βίκτορ και Νίκολα Μίτροβιτς. Η διοίκηση προσπαθεί να δώσει αυτά που μπορεί και δεν θέλει να ξεφύγει στο οικονομικό.

Γι’ αυτό και δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Μίτροβιτς, όπως είχε ζητήσει αρχικά ο παίκτης. Ο Σέρβος μέσος αποδέχεται να υπογράψει για έναν χρόνο όμως ζήτησε μικρή αύξηση απολαβών. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και αυτό το θέμα. Με τον Ολιβέιρα, οι κυανόλευκοι φαίνεται να είναι πιο κοντά στην επίτευξη συμφωνίας. Μέχρι χθες όμως δεν έχει προκύψει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εκτιμάται ότι η επόμενη βδομάδα θα είναι σημαντική στα θέματα των ανανεώσεων και πιθανόν να ξεδιαλύνει το σκηνικό με όλους. Κάτι που θα βοηθήσει και τον Ρόνι Λέβι στο θέμα του προγραμματισμού για να ξέρει πώς θα κινηθεί και τι παίκτες θα ψάξει. Ήδη έχουν προταθεί αρκετά ονόματα για όλες τις θέσεις και ο Ισραηλινός τεχνικός περιμένει να δει το πώς θα κυλήσουν οι διαπραγματεύσεις για να κάνει τις ενέργειές του.

Είναι σημαντικό για τον Ισραηλινό τεχνικό, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν, να έχει τους πλείστους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του ώστε να γίνει όσο το δυνατό καλύτερη προετοιμασία. Σίγουρα το ρόστερ δεν θα συμπληρωθεί πριν την προετοιμασία αλλά ο στόχος είναι να βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο μεγαλύτερος αριθμός των παικτών που θα αποκτηθούν. Λογικά η προετοιμασία της Ανόρθωσης θα ξεκινήσει στο τέλος Ιουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ