aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα πειθαρχική δίωξη της Euroleague κατά Γιαννακόπουλου!

Νέα πειθαρχική δίωξη της Euroleague κατά Γιαννακόπουλου!

Μόλις λίγες ώρες πέρασαν από τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού Superfoods επί της Ρεάλ (95-67) στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των δύο ομάδων στα πλέι-οφ της Euroleague και η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση κινητοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ώστε να ασκήσει νέα πειθαρχική δίωξη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση, την ώρα που του έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει τιμωρηθεί ήδη με ποινή που φτάνει τις 60 χιλιάδες ευρώ, ενώ η Euroleague τον καλεί να δώσει εξηγήσεις εντός 24 ωρών σχετικά με τους λόγους που τον… έφεραν στο ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε πως η Euroleague έχει ασκήσει και άλλες πειθαρχικές διώξεις το τελευταίο διάστημα κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με την τελευταία από αυτές να προκύπτει λίγο πριν το Game 1 με την Ρεάλ, εξαιτίας ενός ποστ του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ στα social media.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ