aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα ήττα για Παρί και αναβολή στέψης

Νέα ήττα για Παρί και αναβολή στέψης

Νέο -αλλά λιγότερο ηχηρό- «χαστούκι» για την Παρί.

Η (βέβαιη) πρωταθλήτρια Γαλλίας γνώρισε δεύτερη σερί ήττα (μετά το πολύ βαρύ 5-1 από τη Λιλ της Κυριακής), με το 3-2 (με ανατροπή) στην έδρα της Ναντ σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Ως εκ τούτου δεν κατάφερε να πανηγυρίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του 8ου (και έκτου από το 2013 και μετά) Championnat της ιστορίας.

Ο Ντάνι Άλβες «τράβηξε» τους φιλοξενούμενους (που το σήκωναν με νίκη) στον δρόμο για τη… φιέστα, ανοίγοντας το σκορ στο 19’ με φοβερό σουτ εκτός περιοχής. Η χαρά της Παρί δεν κράτησε πολύ με τον Ντιέγκο Κάρλος να ισοφαρίζει τρία λεπτά μετά με κεφαλιά και λίγο πριν την ανάπαυλα ο Μαγίντ έφερε τούμπα το ματς με πλασέ από κοντά.

Υπνωτισμένη παρουσιάστηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η ομάδα του Τούχελ, με τον ντιέγκο Κάρλος να ευνοείται από τις κόντρες μετά από στημένη φάση και από κοντά να κάνει το 3-1. Το γκολ του Γκουκλού με πλασέ από το ύψος του πέναλτι δεν άλλαξε δραματικά την κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ