aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα γκαντεμιά στον Απόλλωνα, διπλή αναγκαστική αλλαγή σε έξι λεπτά!

Νέα γκαντεμιά στον Απόλλωνα, διπλή αναγκαστική αλλαγή σε έξι λεπτά!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Χάμπος Κυριάκου αποχώρησε τραυματίας (76′) από το ντέρμπι με την Ανόρθωση καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό μετά από άσχημη προσγείωση. Μάλιστα, η γκαντεμιά δεν σταμάτησε εκεί αφού στο 82′ ο Αγκίρε (που ήταν τραυματίας και έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει), ένιωσε επίσης ενοχλήσεις και στη θέση του πέρασε ο Βασιλείου.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή κάθε εβδομάδα έχει να αντιμετωπίσει και νέο αγωνιστικό πρόβλημα, γεγονός που αποτελεί πονοκέφαλο στον Κύπριο κόουτς. Υπενθυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα, τραυματίες αποχώρησαν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ και οι Γκακμπέ-Γιούστε, ενώ παροπλισμένος είναι ο Ρομπέρζ.

Ο δύο νέοι τραυματίες θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις τις επόμενες μέρες ώστε να διαφανεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, ενώ υπενθυμίζουμε πως ο Απόλλωνας θα αναμετρηθεί με την Πάφο το ερχόμενο Σάββατο (23/12).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ