aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα εποχή στο ιδιοκτησιακό της Άρσεναλ

Νέα εποχή στο ιδιοκτησιακό της Άρσεναλ

Ο Άλισερ Ουσμάνοφ επιβεβαίωσε πως αποδέχεται την προσφορά των 600 εκατ.λιρών από τον Σταν Κροένκε για την πώληση των μετοχών του κι έτσι η Άρσεναλ ανήκει πλέον ολοκληρωτικά στον Αμερικανικό δισεκατομμυριούχο. 

Το deal με το οποίο ανήκει πλέον στον Κροένκε το συντριπτικό ποσοστό των μετοχών του λονδρέζικου συλλόγου (στο 97%), ανεβάζει την αξία του κλαμπ στο 1,8 δισεκατομμύρια, με τους οπαδούς της ομάδας να κάνουν λόγο για… μαύρη μέρα.

Ο Αμερικανός, ήταν ούτως ή άλλως το μεγάλο αφεντικό με το πλειοψηφικό πακέτο του 67%, ωστόσο, ουδείς πλέον μπορεί να κοντράρει τη δύναμή του και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φοβάται ο κόσμος της Άρσεναλ από τον σύνδεσμο Arsenal Supporters’ Trust, αφού θεωρούν πως δεν θα μπορεί ν’ ακουστεί ούτε στο ελάχιστο η φωνή τους.

«Ανακοινώνω ότι πουλάω το μερίδιο των μετοχών που είχα στην κατοχή μου, για το καλό του κλαμπ. Εύχομαι τα καλύτερα και κάθε επιτυχία για το μέλλον» ανέφερε η τοποθέτηση του Άλισερ Ουσμάνοφ για την αποδοχή της προσφοράς που έκανε ο Κροένκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ