aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα επίθεση γιατρού στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Νέα επίθεση γιατρού στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το σχόλιο του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ιατρική κοινότητα, με τον Πορτογάλο να έχει βγει στη σέντρα για δεύτερα φόρα, τώρα από τον καθηγητή μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου της Πάδοβα, Αντρέα Κρισάντι.

Ο επιθετικός της Γιουβέντους, αφού διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά το τελευταίο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, τέθηκε εκτός από τον αγώνα των Μπιανκονέρι κόντρα στη Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική του Champions League (0-2).

Το γεγονός αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό του 35χρονου σούπερ σταρ, με αποτέλεσμα να σχολιάσει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ως «μ@@@@@α» το τεστ κορονοϊού.

Αν και το σχόλιο σβήστηκε από τον Ρονάλντο, είχε κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου, με τον λοιμοξιολόγο, Ρόμπερτ Μπουριόνι, να είναι ο πρώτος που αντιδρά. Ωστόσο, ο Πορτογάλος τα «άκουσε» και από τον Μικροβιολόγο Αντρέα Κρισάντι, ο οποίος μιλώντας στο ιταλικό Rainews24 χαρακτήρισε την κίνησή του ως επιπόλαιη:

«Είναι ένα δείγμα επιπολαιότητας και έλλειψης σεβασμού για τους άλλους. Πολλοί είναι αυτοί που αρρωσταίνουν από λάθος συμπεριφορά άλλων και οι δηλώσεις του αυτές δείχνουν ακριβώς έλλειψη σεβασμού», τόνισε ο καθηγητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ