aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα... επίθεση από «Μαχητές»: «Σκάνδαλο με ψεύτικα likes από το Μπαγκλαντές»

Νέα… επίθεση από «Μαχητές»: «Σκάνδαλο με ψεύτικα likes από το Μπαγκλαντές»

Νέα «καυστική» ανακοίνωση για την αλλαγή του εμπορικού σήματος της Ανόρθωσης, εξέδωσαν οι οργανωμένοι της οπαδοί. Όπως αναφέρουν, «διαδραματίζεται ένα σκάνδαλο έναντι στην ιστορία του συλλόγου» και δηλώνουν προετοιμασμένοι και για νέες αποκαλύψεις.

Αναλυτικά:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 09.08.2020

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ

Τις προηγούμενες μέρες προσπαθήσαμε σε κόσμια πλαίσια και επιχειρήματα να μιλήσουμε για τα αυτονόητα. Για την Ιστορία της Ανόρθωσης και για τα ιστορικά μας σύμβολα. Για τις διαδικασίες που (δεν) ακολουθήθηκαν και σκεπτόμενοι τι μπορεί να πήγε τόσο λάθος για μια τόσο άσκοπη και ανούσια απόφαση. Προσπαθήσαμε όπως είπαμε, μέσα σε κόσμια πλαίσια να λυθεί ένα θέμα απλά και όμορφα. Αφού είδαμε και βλέπουμε ότι κάποιοι επιμένουν συνεχίσαμε να ψάχνουμε. Και αυτό που ανακαλύψαμε είναι ένα μεγαλειώδες ΣΚΑΝΔΑΛΟ, εναντίον του γνήσιου εμβλήματος της Ανόρθωσης, εναντίον της Ιστορίας του Συλλόγου μας.

Το τμήμα Media της εταιρείας όπου με δόλιο τρόπο προσπάθησε να παρακινήσει την κοινή γνώμη του κόσμου της Ανόρθωσης αφού τοποθέτησε πάνω από 3000 ψεύτικα “likes” στην ανάρτηση για αλλαγή εμβλήματος τα οποία θα “αποδείκνυαν” την μαζική αποδοχή της αλλαγής (1000 στην αρχή και 2000 αργότερα αφού οι αντιδράσεις του κόσμου εντατικοποιήθηκαν). Ενημερωτικά μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμα 33 αναρτήσεις και μόλις 2 έχουν ξεπεράσει τις 500 αντιδράσεις. Η συγκεκριμένη έχει φτάσει αισίως τις 4,5 χιλιάδες!

Ένας αθέμιτος τρόπος που παρέσυραν ακόμα και τον κ. Πουλλαΐδη για να προβεί στις 6.8 στην σχετική ανάρτηση. Και για να γίνουμε ακόμα πιο ξεκάθαροι. Πως είναι δυνατόν ένας έμμισθος του Συναγερμού έχει αυτό το πόστο μέσα στην Ανόρθωση που από μόνο του αποτελεί σκάνδαλο και ο νους του καθενός μπορεί να οργιάσει για τον λόγο που ο συγκεκριμένος είχε προβεί στα προβοκάτσια; Πώς γίνεται τα Media της Ανόρθωσης να ελέγχονται από έμμισθους του συναγερμού; Ποιος ο σκοπός του και του κόμματος του όλο αυτό που έχει στηθεί εναντίον της Ανόρθωσης;

Ή και εκεί στο προεδρικό αγοράζουν ψεύτικα “likes” από το Μπαγκλαντές για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο και να “κερδίζουν” προεκλογικές καμπάνιες; Γούστο τους και καπέλο τους φυσικά, αλλά όλοι αυτοί ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΑΣ. Για την συγκεκριμένη υπόθεση κατέχουμε όλα τα αναλυτικά στοιχεία με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και όποτε χρειαστεί θα τις παρουσιάσουμε εκεί που πρέπει για να προστατέψουμε την ΓΝΗΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ της ομάδας μας. Αν χρειαστεί θα πάρουμε και την νόμιμη οδό γιατί από την αρχή κάτι δεν είχε κολλήσει στην εξίσωση με τον συγκεκριμένο έμμισθο. Εξάλλου είναι το μόνο από τα αποκαΐδια του προ-δύο ετών συμβουλίου με τον άλλο τον απατεώνα.

Επιστρέφοντας στο δικό μας κομμάτι, έγιναν προβοκάτσια υπέρ ενός σήματος που κανένας δεν κατάλαβε την σημασία της αλλαγής του. Και αφού εσείς δεν μπορείτε να μιλήσετε καθαρά για “μάρκετινγκ” εκτός από να λέτε την λέξη “εμπορικό”, ελάτε να σας πούμε εμείς. Σε μια περίοδο που όλα είναι ρευστά λόγω των συνθηκών, την ώρα που τα γήπεδα θα είναι κλειστά, την ώρα που κανένας δεν ψάχνει να δώσει λεφτά, αλλά να επιβιώσει αυτοί οι “εγκέφαλοι” έκαναν την κίνηση του αιώνα.

Αλήθεια παρουσίασαν σε κανένα κάποιαν έρευνα ότι το Έμβλημα της Ανόρθωσης έχριζε αλλαγής; Έχουν τις οποιεσδήποτε ενδείξεις που να λένε για μειωμένη εμπορικότητα; Επειδή καλό είναι να κοροϊδεύετε τον κόσμο, ακόμα και τους εργοδότες σας αλλά ας κάνουμε τις ανάποδες ερωτήσεις. Η “εμπορικότητα” του γνήσιου εμβλήματος μας βρισκόταν στο 100%. Τώρα πόσο είναι του “εταιρικού”; 10-15-20 %; Αν κάνατε την ερώτηση σε 1000 Ανορθωσιάτες ΠΡΙΝ να παρουσιάσετε την “εφεύρεση” σας, “ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΜΑΣ;”. Πόσες αρνητικές απαντήσεις θα παίρνατε; KAMIA.

Όσοι έχετε πέσει “θύματα” σε όλο αυτό το σκηνικό σκευωρίας εκεί στην ομάδα, όσοι έχετε τυφλωθεί τις τελευταίες 10 μέρες από τις ψευτιές και την προπαγάνδα, ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ. Όσοι δεν έχουν θέση, μαζί και το “εμπορικό”, απλά πετάξτε τα έξω από την ΑΝΟΡΘΩΣΗ μας. Μην στείλετε τους κόπους όλων στον κάλαθο των αχρήστων. Η πορεία της Ανόρθωσης εξαρτάται από εσάς και μόνο.

Για τους επικριτές μας και γι’ αυτούς που θα λυσσάξουν ότι σπέρνουμε την διχόνοια στα ενδότερα της ομάδας, τονίζουμε ότι όλο αυτό γίνεται για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ την ομάδα από αυτούς που με τις κινήσεις και τις πράξεις τους την δυσφημούν. Μια ομάδα με αξίες δεν χρειάζεται τέτοιες κινήσεις αλλά το αντίθετο. Και εμείς έχουμε την ΜΑΓΚΙΑ και τα άλλα που δεν έχουν κάποιοι, να τα λέμε. Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε. Αν χρειαστεί θα ψάξουμε κι’ άλλο. Γιατί ο Θεός αγάπα τον κλέφτη αλλά και τον νοικοκύρη.

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου – MAXHTEC 1994».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ