aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα επίσημη τοποθέτηση για τον Καρλάο

Νέα επίσημη τοποθέτηση για τον Καρλάο

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο Γενικός Αρχηγός της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Κωνσταντίνου ο οποίος αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Μιντίκκη και Καρλάο αλλά και στην μετέπειτα ενίσχυση της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το θέμα του Μιντίκκη είπε: «Έχουμε συμφωνήσει με τον Μιντίκκη. Υπήρχε μια μικρή διαφορά σε θέμα παρεξήγησης και στην 2η συνάντηση ολοκληρώθηκε η ανανέωση του. Είναι παίκτης που θέλαμε να τον κρατήσουμε, παίκτης που έκανε πολύ καλή σεζόν και είναι σημαντικό το ότι τον κρατήσαμε στο ρόστερ μας».

Για την υπόθεση Καρλάο και τις άλλες εκκρεμότητες που έχουν ανέφερε: «Έχουμε κάποιες εκκρεμότητες με το θέμα του Καρλάο, είναι ζήτημα το οποίο μας δυσκολεύει στον προγραμματισμό μας, δεσμεύεται με συμβόλαιο αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Έχει εκφράσει την πρόθεση του να φύγει για οικογενειακούς λόγους όμως του ξεκαθαρίσαμε ότι για να αποδεσμευτεί θα πρέπει να ικανοποιηθούμε οικονομικά».

Όσον αφορά τις προσθήκες επεσήμανε: «Η συνεργασία Πουρσαϊτίδη – Παπαϊωάννου είναι ιδανική. Δουλεύουν καθημερινά στο θέμα του προγραμματισμού, δεν θα βιαστούμε στις κινήσεις μας. Αξιολογούνται οι ποδοσφαιριστές που προτείνονται και ανάλογα θα προχωρήσουμε στην απόκτηση παικτών που πιστεύουμε είναι ικανοί να μας βοηθήσουν στο νέο πρωτάθλημα το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ