aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα δεδομένα με Τζουμ, η απαίτηση του Σπόλιαριτς για επέκταση

Νέα δεδομένα με Τζουμ, η απαίτηση του Σπόλιαριτς για επέκταση

Νεότερες πληροφορίες σχετικά με τις επαφές του Απόλλωνα με τον Τζούμ παραχώρησε ο Πανίκος Θεοδοσίου στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» του Active.

Φαίνεται πως η οικονομική διαφορά που είχαν οι δύο πλευρές γεφυρώθηκε, ωστόσο η πρόταση της Τουλούζ… περιπλέκει τα δεδομένα. Ο 30χρονος έχει στα χέρια του και πρόταση από την γαλλική ομάδα η οποία κρίνεται ως καλύτερη από αυτήν των κυανόλευκων της Λεμεσού. Ο ίδιος αξιολογεί τις προτάσεις που έχει και το επόμενο 48ωρο θα ξεκαθαρίσει ο επόμενος του ποδοσφαιρικός σταθμός. Η μετεγγραφή του στην Τουλούζ συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, όμως ο Απόλλωνας βρίσκεται σε στάση αναμονής.

Διαβάστε επίσης: «Δεν υπολογίζει τον Λάφερτι ο Τζέραρντ, όλα ανοιχτά με Τζουμ»

Τέλος, το Δ.Σ. των Λεμεσιανών έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον Ματίγια Σπόλιαριτς η οποία προνοεί τις ίδιες απολαβές με αυτές των Καρώ και Πίττα και συμβόλαιο μέχρι το 2022. Ωστόσο ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έχει ζητήσει εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής με τον Απόλλωνα και αυτό δεν αναμένεται πως θα το δεχθεί ο τεχνικός, Σωφρόνης Αυγουστή. Υπενθυμίζουμε πως ο Σπόλιαριτς έχει συμβόλαιο με τους κυανόλευκους μέχρι το 2020. Μέχρι στιγμής η διοίκηση της ομάδας δεν αποδέχεται το αίτημα του νεαρού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ