aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα αρχή, νέοι αγώνες με Μπαλταζάρ

Νέα αρχή, νέοι αγώνες με Μπαλταζάρ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μέσα από την τελική κατάληξη της φετινής πορείας της ΑΕΛ θα φανεί κατά πόσο ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα αποδειχθεί σαν «ο μάγος με τα δώρα». Ο 39χρονος Πορτογάλος προπονητής έπιασε από χθες δουλειά και το κίνητρο του ιδίου και των ποδοσφαιριστών, είναι να επιστρέψουν στις νίκες και να διεκδικήσουν με αξιώσεις ένα από τα εισιτήρια που θα τους οδηγήσουν στην Ευρώπη.

Η συμφωνία με τον Μπαλταζάρ είναι μέχρι το τέλος της περιόδου, συνεπώς το μέλλον του στην ΑΕΛ θα κριθεί από τις επιδόσεις της ομάδας μέχρι τη λήξη της τρέχουσας περιόδου. Δεν έχει και τον χρόνο να κάνει πολλά πράγματα ο Πορτογάλος, όμως εκείνο που προέχει είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών του. Έχει πάντως στρωθεί στη δουλειά παρακολουθώντας σε βίντεο παιχνίδια της ΑΕΛ και ίσως το μόνο που θέλει να έχει για να πετύχει είναι και λίγη τύχη.

Παράλληλα καλείται να αξιολογήσει και να αξιοποιήσει σωστά το δυναμικό της ομάδας, να πάρει το κάτι παραπάνω από όλους για να πάρει και τα αποτελέσματα που θα δώσουν βαθμούς στην ΑΕΛ. Γιατί η αλήθεια, στη κατάσταση που είναι η ΑΕΛ δεν θα έχει τόση σημασία, αν οι εμφανίσεις είναι καλές, όσο τα αποτελέσματα. Έχει οκτώ παιχνίδια ακόμη μπροστά της για το πρωτάθλημα και άλλα δύο με τον ΑΠΟΕΛ για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Ο Μπαλταζάρ θα δει και την περίπτωση του Ζούνιορ. Ο κεντρικός αμυντικός πάει πολύ καλά και αν δεν είναι έτοιμος με την Ανόρθωση, ίσως προλάβει να δώσει το «παρών» του στον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις δικές του αποφάσεις και τον τρόπο με τον οποίο θα δουλέψει, όμως τεράστιο ρόλο θα παίξει και η αντίδραση των ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ