aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα ανατροπή στο θέμα Κωστή, μία ανάσα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς!

Νέα ανατροπή στο θέμα Κωστή, μία ανάσα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Ιωάννης Κωστή, βλέπει την ποδοσφαιρική και χρηματιστηριακή αξία του να εκτοξεύεται και την ίδια ώρα να «εκτινάσσεται» στα ύψη η αυτοπεποίθηση και το ηθικό του, χωρίς όμως να «καβαλάει το καλάμι». Πράγμα σπάνιο και παίκτες της ηλικίας του. Παραμένει ταπεινός και συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τη Νέα Σαλαμίνα μέχρι το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, διότι δεν σταμάτησε ποτέ να προβάρει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού Πειραιώς όπως ενημερωθήκαμε.

Ναι, σωστά διαβάσατε. Οι σκέψεις των Πειραιωτών, δεν έσβησαν ποτέ για τον 19χρονο παικταρά των ερυθρόλευκων της Αμμοχώστου και επανήλθαν με νέα πρόταση, βελτιωμένη προς τα συμφέροντα του προσφυγικού σωματείου (με τον ποδοσφαιριστή είναι συμφωνημένα όλα και ικανοποιούνται και οι δύο πλευρές).

Το όφελος της Νέας Σαλαμίνας μετά τα νέα δεδομένα που προκύπτουν, δεν θα είναι απλώς ικανοποιητικό, αλλά και μακροπρόθεσμο και αυτό έχει να κάνει με βελτιωμένα ποσοστά μεταπώλησης, αλλά και με οικονομικό όφελος εάν ο Κωστή μελλοντικά παίξει στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς. Το ποσό της αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, παραμένει πάνω-κάτω το ίδιο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και αγγίζει τις 500.000 ευρώ με δόσεις μέσα σε ένα έτος.

Μέσα στις επόμενες μέρες, θα προκύψουν περισσότερες πληροφορίες, οι επαφές ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές θα εντατικοποιηθούν και το ενδεχόμενο συμφωνίας ανάμεσα σε Σαλαμίνα και Ολυμπιακό, είναι πιο ορατό από ποτέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ