aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝάβας: «Εκπληκτικός για την ηλικία του ο Εμπαπέ»

Νάβας: «Εκπληκτικός για την ηλικία του ο Εμπαπέ»

Τις εντυπωσιακές ικανότητες του Κιλιάν Εμπαπέ εξήρε ο Κέιλορ Νάβας.

«Είναι ένας πολύ νεαρός παίκτης, που κάνει εκπληκτικά πράγματα για την ηλικία του. Πέρα τα όσα γνωρίζουμε ήδη για εκείνον και τα όσα βλέπουμε, θέτει το ταλέντο του στις υπηρεσίες της ομάδας. Έχει πολλές καλές κινήσεις στον χώρο και πάντα τις κατάλληλες χειρονομίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εν όψει της αναμέτρησης της ομάδας του με την Ντιζόν (1/11, 21:45).

Ο Νάβας τον περασμένο Σεπτέμβριο -ύστερα από πέντε χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης- μετακινήθηκε στους πρωταθλητές Γαλλίας, όπου φαίνεται να έχει βρει ήδη τα πατήματά του (μετράει δέκα συμμετοχές).

«Είμαι εδώ αρκετές εβδομάδες. Η προσαρμογή μου πηγαίνει πολύ καλά τόσο στην ομάδα -με τους συμπαίκτες μου-, όσο και στο πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος. Τα αποτελέσματα έρχονται και βελτιωνόμαστε σε καθημερινή βάση. Ήρθα με ταπεινοφροσύνη αλλά και την επιθυμία να φέρω κάτι, όπως την ηγετική μου ικανότητα, καθώς και να βοηθήσω τους πάντες να βελτιωθούν», εξήγησε ο πορτιέρε των Παριζιάνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ