aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ναυάγιο» με Ζοάο Πάουλο, οριστικό για τον Κάτσαρ

«Ναυάγιο» με Ζοάο Πάουλο, οριστικό για τον Κάτσαρ

Ζοάο Πάουλο ήταν και… πάει.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός ο οποίος αγωνίζεται στην Λουντογκόρετς, φαίνεται πως δεν θα κατηφορίσει για το νησί μας για λογαριασμό της Ανόρθωση. Σύμφωνα με την τοποθέτηση του αναπληρωτή προέδρου της «Κυρίας», Κυριακό Γιάγκου, ο Ζοάο Πάουλο δεν θα αποτελέσει την πρώτη μετεγγραφή της ομάδας.

Αναλυτικά τι ανέφερε στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και θέαμα»: «Πιθανότατα δεν θα έρθει. Είχαμε συμφωνήσει για να έρθει ως δανεικός, όμως σήμερα μας είπαν ότι θα τον δώσουν με ελευθέρα μετεγγραφή. Δεν το δεχόμαστε αυτό».

Για τις υπόλοιπες μετεγγραφές και τους παίχτες που είναι εκτός πλάνων, είπε: «Μάλλον θα γίνουν δύο μετεγγραφές. Θα κινηθούμε για ακραίο επιθετικό και μέσο. Έχουμε ενημερώσει τον Κάτσαρ ότι είναι εκτός πλάνου. Ο δεύτερος παίκτης που θα αποχωρήσει δεν έχει ενημερωθεί ακόμη».

Για τα οικονομικά, τόνισε: «Οι ποδοσφαιριστές μας είναι πληρωμένοι τον Νοέμβριο, και μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα πληρωθούν και τον Δεκέμβριο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από πλευράς κλίματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ