Τις εναλλακτικές της επιλογές, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η απόκτηση του Κορέα, εξετάζει η Μίλαν και ο Κεϊτά Μπαλντέ παρουσιάζεται ως η πιθανότερη.
Παρότι η μεταγραφή του Άνχελ Κορέα στη Μίλαν ήταν σχεδόν κλεισμένη, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, οι εξελίξεις δεν ήταν οι αναμενόμενες για τους ανθρώπους των «ροσονέρι».
Η ομάδα του Μάρκο Τζιανπάολο υπολόγιζε στα 30 εκατ. ευρώ της μετακίνησης του Αντρέ Σίλβα στη Μονακό, τα οποία όμως δε μπήκαν ποτέ στα ταμεία της ομάδας, μιας και ο ποδοσφαιριστής δεν τα βρήκε στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με τους Μονεγάσκους.
Ωστόσο, σύμφωνα με το «Sky Sports», αυτό δεν αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα στη μεταγραφή του Κορέα και η ιταλική ομάδα θα πρέπει να στρέψει το ενδιαφέρον της σε άλλες περιπτώσεις, με τον Κεϊτά να φαντάζει μία προσιτή λύση.
Μάλιστα, την προηγούμενη χρονιά, ο 24χρονος Σενεγαλέζος εξτρέμ αγωνίστηκε με τα χρώματα της μισητής αντιπάλου, Ίντερ, παίρνοντας μία καλή γεύση από τη Serie A.
Συγκεκριμένα, σημείωσε 5 γκολ σε 24 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος με τους «νερατζούρι», ωστόσο, οι 16 εξ αυτών προήλθαν από τον πάγκο.