aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝαράνχο: «Θα αρχίσουμε προπονήσεις στις 4 Μαΐου. Θα παλέψουμε…»

Ναράνχο: «Θα αρχίσουμε προπονήσεις στις 4 Μαΐου. Θα παλέψουμε…»

Στην ιστοσελίδα «espanol.eurosport.com», μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Χοσέ Ναράνχο, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα καθημερινότητα του λόγω της πανδημίας, στην κατάσταση στο νησί αλλά και στον τρόπο εκγύμνασης που ακολουθούν στο στρατόπεδο των κιτρινοπράσινων. Υπενθυμίζουμε πως ο Ισπανός βρίσκεται στην ομάδα της Λάρνακας υπό μορφή δανεισμού από την Τενερίφη.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για την κατάσταση στη Κύπρο λόγω Κορωνοϊού: «Είναι πολύ προσεκτικοί εδώ. Τα σύνορα έχουν κλείσει, όπως επίσης και τα αεροδρόμια. Η επιδημία περιορίστηκε αρκετά όταν περιορίστηκε η έξοδος και η είσοδος των ανθρώπων στο νησί. Προέβλεψαν τι θα συνέβαινε. Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, τα κρούσματα μειώνονται. Αρχίζει να σταθεροποιείται η καμπύλη. Στοχεύουν στην παύση των μέτρων στις 30 Απριλίου, ώστε να επιστρέψουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα. Όπως ακούω, είναι αισιόδοξοι. Υπολογίζουμε να αρχίσουμε προπονήσεις στις 4 Μαΐου, αν όλα πάνε καλά».

Για την καθημερινότητα και τα μέτρα της Κυβέρνησης: «Στέλνω μήνυμα, μου δίνουν άδεια για 1-2 ώρες για τρέξιμο. Σε αφήνουν να γυμνάζεσαι, να πας στο φαρμακείο, στην υπεραγορά. Τα βασικά. Έχουμε περισσότερους περιορισμούς απ’ ότι στην Ισπανία».

Για το πρωτάθλημα και την θέση της ΑΕΚ: «Ήμασταν σε καλή κατάσταση πριν την διακοπή. Εγώ είχαν επιστρέψει από τραυματισμό καθώς έχασα 3-4 παιχνίδια. Τώρα, δεν είναι εύκολο όμως έχουμε την ευκαιρία να βελτιωθούμε σωματικά και όταν επιστρέψουμε στη δράση να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε την έξοδο στην Ευρώπη».

Για τους πολλούς Ισπανούς στην ΑΕΚ: «Είναι ανταγωνιστικό το  πρωτάθλημα. Είναι ελκυστικό παρά το γεγονός πως δεν είναι τόσο ψηλά όσο το ισπανικό. Στην ομάδα για παράδειγμα, παλεύουμε πάντα για το πρωτάθλημα ή για την έξοδο στην Ευρώπη. Είναι ένα κίνητρο για τον παίκτη αυτό, αφού πάντα ονειρεύεται την Ευρώπη.

Για τις προπονήσεις κι αν γίνονται στα ισπανικά ή στα αγγλικά: «Στα αγγλικά. Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει, μας βοηθάνε».

Για την συνέχεια: «Μιλάμε καθημερινά, κάνουμε προπονήσεις μέσω βιντεοκλήσης τρεις φορές την εβδομάδα. Γνωρίζουμε την κατάσταση. Είμαστε όλοι αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι ώστε όταν αρχίσει η δουλειά να είμαστε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ