aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝάπολι: Να περάσει ο επόμενος! (video)

Νάπολι: Να περάσει ο επόμενος! (video)

Κόβει… ταρίφα σε κάθε αντίπαλό της η Νάπολι! Η ομάδα του Μαρουρίτσιο Σάρι ξεπέρασε για… πλάκα και το εμπόδιο της Κάλιαρι, επικρατώντας με 3-0 και έκανε το 7 στα 7 στο ιταλικό πρωτάθλημα! Η Νάπολι μπήκε με τα μπούνια στο ματς και πριν καν φτάσουμε στο 4ο λεπτό είχε μπει μπροστά στο σκορ. Μετά από εξαιρετικό ένα-δύο του Χάμσικ με τον Μέρτενς, ο πρώτος μπήκε από τα πλάγια μέσα στην περιοχή και με άψογο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Πέντε λεπτά δε πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Μέρτενς κέρδισε το πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο ίδιος και έγραψε το 2-0, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το τρίποντο. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, μάλιστα, η Νάπολι έφτασε και σε τρίτο γκολ όταν ο Ζορζίνιο εκτέλεσε το φάουλ, η άμυνα της Κάλιαρι αδράνησε και ο Κουλιμπαλί με κοντινό τελείωμα έγραψε το 3-0. Το σκορ αυτό, πάντως, παρέμεινε μέχρι το φινάλε παρότι υπήρχε σχεδόν ένα ημίχρονο ακόμη με τους γηπεδούχους να χαλαρώνουν και να ψάχνουν το τέταρτο γκολ με… εντυπωσιακούς τρόπους, οι οποίοι και εν τέλει δεν τους βγήκαν!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ