aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝάπολι, η Γιούβε δεν σε... βλέπει!

Νάπολι, η Γιούβε δεν σε… βλέπει!

Όλοι για την Γιουβέντους δουλεύουν. Μετά την Ρόμα και η Νάπολι έκανε… δώρο στους μπιανκονέρι καθώς κόλλησε στο 1-1 με την Παλέρμο στο «Σαν Πάολο». Οι Σικελοί δεν φοβήθηκαν το παιχνίδι και μάλιστα προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με τον Νεστορόφσκι.

Το γκολ ταρακούνησε την ομάδα του Σάρι, που σταδιακά ανέβασε ρυθμό και στρίμωξε τον Πόσαβετς και τους αμυντικούς του που όμως άντεξαν μέχρι και το ημίχρονο. Η πολιορκία συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση εκμεταλλευόμενοι το τραγικό λάθος Κροάτη γκολκίπερ που έχασε την μπάλα μέσα από την αγκαλιά του σε ένα χλιαρό σουτ του Μέρτενς στο 66’.

Παρά την πίεση, η Παλέρμο άντεξε, ενώ έμεινε και με δέκα στις καθυστερήσεις αφού αποβλήθηκε ο Γκολντανίγκα στο 90ο λεπτό. Έτσι, η Νάπολι όχι μόνο δεν μπόρεσε να πιάσει την Ρόμα στην 2η θέση, αλλά είδε την διαφορά της από την κορυφή και την Γιουβέντους να φτάνει τους έξι βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ