aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ναι» στη Μαν. Γιουνάιτεντ για θέσεις που θα επιτρέπουν στους φιλάθλους να στέκονται όρθιοι

«Ναι» στη Μαν. Γιουνάιτεντ για θέσεις που θα επιτρέπουν στους φιλάθλους να στέκονται όρθιοι

Εγκρίθηκε η πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τοποθέτηση νέων καθισμάτων στο «Ολντ Τράφορντ», τα οποία θα επιτρέπουν στους φιλάθλους να σταθούν και όρθιοι, στην περίπτωση που το επιθυμούν.

Το πλάνο της διοίκησης των «κόκκινων διαβόλων» πήρε το πράσινο φως από τη διοίκηση του γηπέδου και τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός για την ανάληψη του έργου από κάποια εταιρεία.

Σε πρώτη φάση θα τοποθετηθούν 1.500 νέα καθίσματα τέτοιου τύπου (barrier-seating) στη ζώνη North-East Quadrant του «θέατρου των ονείρων», ενώ το συγκεκριμένο σχέδιο θα λειτουργήσει δοκιμαστικά τη σεζόν 2020-21 κι εφόσον κριθεί επιτυχημένο, τότε οι άνθρωποι της ομάδας θα δημιουργήσουν κι άλλες παρόμοιες θέσεις.

Θυμίζουμε ότι μετά την τραγωδία του Χίλσμπορο απαγορεύτηκαν οι θέσεις ορθίων στα γήπεδα ομάδων των δύο πρώτων κατηγοριών, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν επιτραπεί τα συγκεκριμένα τύπου καθίσματα (σ.σ. με μια ράγα μπροστά από τη θέση) σε γήπεδα όπως της Τότεναμ και της Γουλβς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ