aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝαμπίλ Φεκίρ και… τέζα η Μονακό! (video)

Ναμπίλ Φεκίρ και… τέζα η Μονακό! (video)

Η Λιόν… επέστρεψε! Στη ματσάρα (ίσως το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν μέχρι στιγμής) του Groupama Stadium, η αντίπαλος του Απόλλωνα στο Γιουρόπα Λιγκ ξέρανε (3-2) τη Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ με γκολ του εκπληκτικού Ναμπίλ Φεκίρ στο 95′ και πανηγυρίζοντας, επιτέλους, μια μεγάλη νίκη, δίνει την ευκαιρία στην Παρί Σεν Ζερμέν να αποκτήσει σαφές προβάδισμα για τον τίτλο στη Γαλλία!

Και όμως, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που αποδείχθηκαν και μάλιστα, δύο φορές… πολύ σκληροί για να πεθάνουν, καθώς βρέθηκαν δις πίσω στο σκορ ως το 34′(!) με τέρματα των Μαριάνο και Ναμπίλ Φεκίρ, ωστόσο βρήκαν ισάριθμες «απαντήσεις» με τους Ρόνι Λόπες και Ανταμά Τραορέ!

Στη συνέχεια, δε και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, οι πρωταθλητές είχαν τεράστιες ευκαιρίες, προκειμένου να φέρουν «τούμπα» το ματς, ενώ ο Μαριάνο, στον αντίποδα, σημάδεψε το δοκάρι στο 72′. Στο 90′, μάλιστα, ο Φεκίρ πίστεψε πως έκανε, τελικά, το 3-2, αλλά το γκολ του δεν μέτρησε -λανθασμένα- ως οφσάιντ.

Για να φτάσουμε στο 95′, όπου είχαμε… Θεία δίκη! Με εξαιρετική, απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο 24χρονος Γάλλος ξέρανε τους Μονεγάσκους και πλέον, αν η Παρί νικήσει την Ντιζόν θα ξεφύγει στο +6! Όσο για τη Λιόν, «έπιασε» με 16 βαθμούς Μαρσέιγ και Καέν στην 3η θέση της βαθμολογίας και ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ