aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα ξαναπάρουν το 100% των παιχτών

Να ξαναπάρουν το 100% των παιχτών

Συνεχείς είναι οι ενέργειες από πλευράς Ρόνι Λέβι και Ανδρέα Παντελή, για να αφυπνίσουν τους ποδοσφαιριστές μετά από μια περίοδο αγωνιστικής πτώσης. Είναι πολύ μεγάλο άλλωστε το δέλεαρ της κατάκτησης του κυπέλλου και κατ’ επέκταση της εξασφάλισης ευρωπαϊκής συμμετοχής.

Ο προπονητής έσφιξε τα λουριά της πειθαρχίας στην ομάδα, ιδιαίτερα μετά την τελευταία κακή εμφάνιση στο παιγνίδι με την Ομόνοια. Ξέροντας όμως πως με αυτό το μικρό ρόστερ πρέπει να πορευτεί στο υπόλοιπο της σεζόν, δίνει σημασία και στον τομέα της ψυχολογίας.

Προσπαθεί να ξαναπάρει το 100% των παικτών και να τους πείσει να αντιληφθούν πως υπάρχουν κίνητρα για να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη και στους αγώνες πρωταθλήματος. Όπως ο σεβασμός απέναντι στον σύλλογο, στον κόσμο, αλλά και η ανάγκη για ετοιμότητα ενόψει των ημιτελικών του κυπέλλου.

Ο πρόεδρος της εταιρείας από την πλευρά του, ο οποίος ως γνωστό έβαλε τις φωνές στους παίκτες για την τελευταία τους εικόνα στο ΓΣΠ, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως όποιος δεν έχει πάθος και νοοτροπία νικητή, δεν ταιριάζει στα πλάνα της Ανόρθωσης. Δεν έμεινε όμως στην αυστηρότητα. Προχθές το βράδυ, ο Ανδρέας Παντελή δεξιώθηκε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μια πρωτοβουλία που είχε σκοπό να φέρει την αλλαγή διάθεσης στην ομάδα και η οποία αντιμετωπίστηκε θετικά από όλους.

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης τόνισε ξανά, προς κάθε κατεύθυνση πως τα όποια προβλήματα δεν θα λυγίσουν την αποφασιστικότητα για το τρόπαιο, τονίζοντας: «Οπωσδήποτε πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι, να το πιστεύουμε και να υπερβάλουμε εαυτό για να το πάρουμε». Με τη θέση του προέδρου ταυτίστηκαν όλοι στην ομάδα της Αμμοχώστου και όπως ανέφεραν αρκετοί από τους παίκτες, θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ