aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα τριτώσει το καλό με τον ΑΠΟΕΛ…

Να τριτώσει το καλό με τον ΑΠΟΕΛ…

Οι αριθμοί και η παράδοση δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στη Σαλαμίνα και εκείνο που κοιτάζουν είναι την ομάδα τους και το σημερινό παιγνίδι με τους πρωταθλητές, παρά να ασχολούνται με το τι λένε οι αριθμοί.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού προέρχονται από δύο νίκες (με Παραλίμνι και ΑΕΛ) και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει όλον τον κόσμο στη διάθεσή του. Έτσι έχει την ευχέρεια να επιλέξει όποιους νομίζει πως θα ανταποκριθούν καλύτερα στις συνθήκες και τις απαιτήσεις του αγώνα, για να τριτώσει το καλό.

Η λογική λέει πως ο Ελλαδίτης θα επαναφέρει κάτω από τα δοκάρια τον Βεσελόφσκι, ενώ θέση στην άμυνα θα πάρει και ο Φουστάρ, όπως επίσης και ο Μαριάνοβιτς στη μεσαία γραμμή. Η απόφαση βέβαια για το οριστικό σχήμα ανήκει στον καθ’ ύλην αρμόδιο της ομάδας.

Όπως και να ‘χουν τα πράγματα, η Νέα Σαλαμίνα θα κυνηγήσει την τέταρτή της νίκη στο πρωτάθλημα που θα την ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Οι ερυθρόλευκοι, παρά την ώρα και τη μέρα που δεν βολεύουν, θα έχουν τον κόσμο τους στην κερκίδα που θα προσπαθήσει να βάλει κι αυτός το δικό του λιθαράκι για να έρθει μια ακόμα επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ