aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα τριτώσει στη Δανία το καλό

Να τριτώσει στη Δανία το καλό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ποιότητα φέρνει και βελτίωση και πάνω σε αυτά τα δύο στοιχεία, ο Απόλλωνας θα στηριχθεί για να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στην Δανία και να πάρει το εισιτήριο για τρίτη φορά στην ιστορία του, στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ.  Μπορεί να κάνει το διπλό, αλλά περισσότερο μπορεί να έχει καλύτερη απόδοση από αυτήν της περασμένης Πέμπτης.

Θέλει να το κάνει, όπως και τις άλλες δύο φορές, όταν σφράγισε την πρόκριση, στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Η πρώτη φορά ήταν τον Αύγουστο του 2013, όταν νίκησε με 2-0 τη Νις στο ΓΣΠ και στον επαναληπτικό, παρά την ήττα με 1-0 στην Γαλλία και την πίεση που δέχθηκε, εξασφάλισε την είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης. Η δεύτερη φορά, ήταν τον Αύγουστο του 2014. Οι κυανόλευκοι έμειναν στο 1-1 με την Λοκομοτίβ Μόσχας στο ΓΣΠ, αλλά στη Ρωσία επιβλήθηκαν πανηγυρικά, κερδίζοντας 4-1 την αντίπαλο τους. Το ίδιο συναίσθημα επιθυμούν να ζήσουν τώρα στην Δανία.

Έχουν στο «χέρι» τη νίκη με 3-2 επί της Μίντιλαντ και με προσοχή και συγκέντρωση, μπορούν στο «Χέρνινγκ Αρενα» να γράψουν άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Απόλλωνα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να πετύχουν τον στόχο τους, όσες δυσκολίες και αν συναντήσουν. Tα δύο γκολ που σημείωσαν οι Δανοί, μπορεί να δημιουργούν ένα πρόβλημα, όμως η νίκη είναι νίκη και η ευκαιρία που έχουν μπροστά τους οι ποδοσφαιριστές μοναδική. Μπορεί το ζητούμενο στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης να ήταν νίκη χωρίς να δεχτούν γκολ, όμως μπορούν και στον επαναληπτικό να πάρουν αυτό που θέλουν.

Το θετικό για τον Απόλλωνα είναι πως παρά τα δυο γκολ που δέχτηκε από την Μίντιλαντ, έδειξε χαρακτήρα, δεν παραδόθηκε στην ατυχία του και πήρε μια νίκη, η οποία στο τέλος μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ