aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Να τους δημιουργήσουμε πρόβλημα…»

«Να τους δημιουργήσουμε πρόβλημα…»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ)

«O στόχος μας είναι να κάνουμε καλό παιχνίδι και να του δημιουργήσουμε προβλήματα. Τακτικά είναι πολύ καλή η Αταλάντα και στο τελευταίο της παιχνίδι, ήταν εξαιρετική στο πρώτο παιχνίδι., δεν μας παρασύρει η ήττα που δέχθηκε. Στα στημένα είναι πολύ καλή και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όπως κάναμε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα, να απολαύσουμε το ματς και στο τέλος να δούμε τι κάναμε», ανέφερε ο Σωφρόνης Αυγουστή στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνας με την Αταλάντα (19/10).

Σε ερώτηση που τοποθετεί την Αταλάντα και να θα κάνει αλλαγές ανέφερε: «Eίναι πολύ καλή ομάδα η αντίπαλος μας, όμως δεν έχω αποφασίσει ακόμη για αλλαγές. Ξέρουμε πως κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και εμείς με την τακτική μας να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο μας. Υπάρχει η νίκη, η ισοπαλία και η ήττα. Θέλουμε να αποφύγουμε το τελευταίο. Σε αυτό το παιχνίδι ξέρουμε πως θα μας υπολογίζουν περισσότερο, λόγω των καλών προηγούμενων αποτελεσμάτων που έχουμε φέρει».

Για την απουσία του Ρομπέρζ ανέφερε ο τεχνικός του Απόλλωνα: «Είχαμε ένα πλάνο με τον Ρομπέρζ, είναι απώλεια, όμως όποιος αγωνιστεί, πρέπει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά».

Έγινε και η ερώτηση,  αν το ποδόσφαιρο στην Κύπρο μπορεί να φτάσει σε μια μεγάλη επιτυχία: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στην Κύπρο, γιατί να μην πάμε και πιο ψηλά σαν Κύπρος στο ποδόσφαιρο».

Ο Εστέβαν Σατσέτι από την πλευρά των παικτών, δήλωσε πως ο παππούς του είναι από την Γένοβα σημειώνοντας: «Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ