aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα την κοιτάξει στα μάτια…

Να την κοιτάξει στα μάτια…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ)

Το ευρωπαϊκό οδοιπορικό του Απόλλωνα, που συνεχίζεται με την αυριανή αναμέτρηση με τη Λιόν, είχε ευχάριστες αναμνήσεις. Όποιο κι αν θα είναι το αποτέλεσμα στο «Parc Olympique Lyonnais» δεν μπορεί να διαγράψει το τι πέτυχε η ομάδα της Λεμεσού στη διοργάνωση. Η πρόκριση στους ομίλους ήταν ο στόχος, υλοποιήθηκε και γι’ αυτό και μόνο στον σύλλογο της Λεμεσού μόνο περηφάνια μπορούν να αισθάνονται.

Ωστόσο, η ομάδα του Αυγουστή δεν έμεινε εκεί. Παρόλο που κληρώθηκε σ’ έναν εξαιρετικά δύσκολο όμιλο απέναντι σε ομάδες με τεράστια ευρωπαϊκή εμπειρία και προερχόμενες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, τις κοίταξε στα μάτια. Ισοπαλία με την Έβερτον στην Αγγλία, ισοπαλία με τις Λιόν και Αταλάντα στο ΓΣΠ. Μόλις μια φορά έχασε, από την Αταλάντα στην Ιταλία.

Γι’ αυτό και οι κυανόλευκοι, που με τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν έδειξαν να έχουν μεγαλώσει ευρωπαϊκά, βρίσκονται στη Γαλλία για να δώσουν άλλη μια παράσταση. Ναι, είναι το αουτσάιντερ απέναντι στη φημισμένη και φιλόδοξη στη φετινή διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ, όμως ο Θεός Απόλλων ποτέ δεν τα παρατά. Αντιθέτως, παλεύει μέχρι το τέλος και το επιβεβαίωσε σε όλα του τα ματς στον 5o όμιλο.

Και η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα στο αυριανό ματς θα παίξουν για την πάρτη τους, τον κόσμο και την ιστορία του συλλόγου. Θα έχουν ως πρώτιστο στόχο, στο τελευταίο εκτός έδρας ματς του ομίλου, να το ευχαριστηθούν θέλοντας να φθάσουν στο μάξιμουμ της απόδοσής τους (αυτό επιβάλλεται) για να κοιτάξουν στα μάτια τη μεγάλη αντίπαλό τους.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με προπόνηση στο «Parc Olympique Lyonnais» στις 20:00 (ώρα Κύπρου). Μισή ώρα νωρίτερα (19:30) ο τεχνικός του Απόλλωνα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Ο Πολωνός Πάβελ Ρασκόβσκι ορίστηκε από την ΟΥΕΦΑ για να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του ορίσθηκαν οι συμπατριώτες του Μίχαλ Ομπούκοβιτς και Τόμας Λιστκίεβιτς. Επιπρόσθετοι οι επίσης Πολωνοί, Τόμας Μουσιάλ και Τόμας Κβιατκόβσκι. Τέταρτος ο Ραντόσλαβ Σιέικα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ