aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα πει «αντίο» στο 2017 στην κορυφή

Να πει «αντίο» στο 2017 στην κορυφή

Άμεση επιστροφή στις νίκες, είναι ο στόχος της ΑΕΚ μετά τους ανέλπιστα χαμένους βαθμούς στο ματς με τον Ερμή. Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ καλείται να δείξει το καλό της πρόσωπο, να αφήσει πίσω την εικόνα και το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ερμή και να κλείσει το 2017 νικηφόρα. Απέναντι της θα έχει ένα μεγάλο αντίπαλο, που έχει δείξει μέχρι σήμερα ότι ξέρει να αμύνεται πολύ καλά και να ζορίσει τον κάθε αντίπαλο.

Δεν είναι τυχαίο που η ΑΕΛ διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ θα πρέπει να βρει τρόπους να τη διασπάσει. Έχοντας μία πολύ καλή επιθετική γραμμή θα προσπαθήσει να το πετύχει και να φύγει με το «διπλό» από το Τσίρειο. Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της Λεμεσού. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Τέτε και ο τραυματίας Χέφελ. Ο Τρουγιόλς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να είναι βασικός.

Ο Ιδιάκεθ αναμένεται να επαναφέρει σύστημα 3-5-2, καθώς το 4-2-3-1 με τον Ερμή δεν επέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και ειδικά στα ντέρμπι δείχνει πάντα προτίμηση να παρουσιάζει την ομάδα του με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Με αυτά τα δεδομένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πάμπλο και η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Μουρίγιο, Μοϊσόφ και Καταλά. Στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής θα κινείται ο Ακοράν και αριστερά ο Αντωνιάδης. Στον άξο της μεσαίας γραμμής οι Λαμπάν, Λαρένα και Τομάς. Στην κορυφή της επίθεσης θα κινούνται οι Τρισκόφσκι και Τολεμές οι οποίοι θα επωμιστούν το βάρος του σκοραρίσματος.

Οι Καταλά, Λαρένα και Αντωνιάδης είναι στο όριο των κίτρινων καρτών και όποιος δεχθεί κίτρινη σήμερα θα χάσει το ματς που ακολουθεί με τη Νέα Σαλαμίνα. Με νίκη η ΑΕΚ θα παραμείνει στην κορυφή. Δεν μπορούν να γίνουν ξεκάθαρες εκτιμήσεις για το πόσος κόσμος θα βρεθεί στο Τσίρειο από πλευράς ΑΕΚ, καθώς το παιχνίδι είναι στη Λεμεσό, η μέρα είναι εργάσιμοι και οι πλείστοι θα θελήσουν να το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ