aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα πάρει φόρα, να πάει μακριά

Να πάρει φόρα, να πάει μακριά

Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι σημαντικά για τον Απόλλωνα και εκεί θα επικεντρωθεί αρχικά  η τεχνική ηγεσία. Οι δευτεραθλητές επιθυμούν να πετύχουν παντού. Στόχος τους είναι να περάσουν το εμπόδιο της Στούμπρας και να συνεχίσουν με φόρα.

Να ξεπεράσουν τον αντίπαλο που θα προκύψει στους τέσσερις προκριματικούς γύρους και να προκριθούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι η πρώτη φορά που θα έχουν μια τόσο δύσκολη αποστολή. Τον Αύγουστο του 2013 ο Απόλλων απέκλεισε τη Νις (2-0, 1-0) και πέρασε στους ομίλους, ενώ αποκλείοντας πάλι ένα μόνο αντίπαλο την επόμενη περίοδο, τη Λοκομοτίβ Μόσχας (1-1, 1-4) προκρίθηκε για δεύτερη φορά στους ομίλους.

Το 2015 απέκλεισε Σαξάν και Τρακάι αλλά αποκλείστηκε από την Καμπάλα, ενώ το 2016 αποκλείστηκε από την Γκρασχόπερς και αποχώρησε νωρίς. Το περασμένο καλοκαίρι (2017) απέκλεισε τις Ζάρια, Αμπερντίν και Μίντιλαντ και προκρίθηκε για τρίτη φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ