aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Να παραμείνουν με τα δικά μας δεδομένα Βεσελόφσκι και Τιάγκο»

«Να παραμείνουν με τα δικά μας δεδομένα Βεσελόφσκι και Τιάγκο»

«Το σημαντικό είναι να παραμείνουν οι ποδοσφαιριστές στα δικά μας δεδομένα», είπε ο τεχνικός διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας Μάκης Παπαϊωάννου, για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου των Ρόμπερτ Βεσελόφσκι και Τιάγκο. Μέσω της δήλωσής του στον Super Sport FM, επιβεβαιώνει λοιπόν το ρεπορτάζ της «Goal News» για την προσπάθεια νέας συνεργασίας με τους δύο ποδοσφαιριστές, καθώς και αυτό που γράψαμε: «Πληροφορίες μάς αναφέρουν ότι σε ενδεχόμενο απαιτήσεων για αύξηση αποδοχών, οι ερυθρόλευκοι πολύ δύσκολα θα πουν το “ναι”».

Ο Παπαϊωάννου κλήθηκε επίσης να σχολιάσει τη σταθερή γραμμή στο οικονομικό, που αφορά στον προϋπολογισμό του συλλόγου της Αμμοχώστου: «Θα έχουμε συνάντηση με τη διοίκηση γι’ αυτό το θέμα. Είναι κάτι που γίνεται χρόνια στην ομάδα. Δεν ξεφεύγει ποτέ από το οικονομικό πλαίσιο. Δεν θα υπάρχουν υπερβάσεις που να μην μπορούμε να τις πληρώσουμε. Οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι ώς και το τελευταίο ευρώ». Πάντως, όταν ρωτήθηκε αν αισθάνεται δικαιωμένος για τις επιλογές του, είπε ότι είναι συλλογική η δικαίωση καθώς έγινε καλή ομαδική δουλειά.

Όσο για τους στόχους της ομάδας στο α’ γκρουπ, ανέφερε ότι στόχος της Νέας Σαλαμίνας είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και: «Θέλουμε να δώσουμε ευχάριστη νότα στο τέλος του πρωταθλήματος. Αν προκύψει κάτι που μπορούμε να το καταφέρουμε, θα το παλέψουμε, γιατί όχι». Τέλος, ο τεχνικός διευθυντής των ερυθρόλευκων δήλωσε πως ο Ρομάν Τζολοβάρτ θα δοκιμάσει στη σημερινή προπόνηση να ανεβάσει ρυθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ