aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα παραμείνει αταλάντευτος στο κυνήγι…

Να παραμείνει αταλάντευτος στο κυνήγι…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, αλλά αυτό δεν τρομάζει κανένα στον Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι έχουν τρία παιχνίδια μπροστά τους, τα οποία πιθανό να κρίνουν πολλά, τόσο για τη μάχη του τίτλου, όσο και στο θεσμό του κυπέλλου, αλλά προς το παρόν βλέπουν μόνο το εμπόδιο της ΑΕΛ.

Το αυριανό ντέρμπι κυριαρχεί στο μυαλό τους και προετοιμάζονται για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι. Δεν λησμονούν, πως παρά την υπεροχή τους στο τελευταίο παιχνίδι δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της «αιώνιας» αντιπάλου τους (1-1). Ο Σωφρόνης Αυγουστή καταστρώνει τα πλάνα του, τα οποία δεν θα διαφέρουν και πολύ σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Με δεδομένη την απουσία του Ρομπέρζ, ο Κυριάκου και πάλι θα αγωνιστεί στα στόπερ και ο Πέδρο στη μεσαία γραμμή. Στις άλλες θέσεις δεν θα αλλάξει κάτι και τις εννέα θέσεις θα πάρουν οι Βάλε, Σέρζιο, Γκόμες, Βινίσιους, Σατσέτι, Ντα Σίλβα, Σαρδινέρο, Μαγκλίτσα και Παπουλής.

Με τα βαθμολογικά δεδομένα, η νίκη είναι για τον Απόλλωνα αδιαπραγμάτευτος στόχος. Μπορεί κάποιες άλλες εποχές, πιο πολύ να είχε σημασία και το γόητρο, όμως πιο πολύ αύριο θα μετρήσουν οι τρεις βαθμοί. Για δύο λόγους: Πρώτα, γιατί ο Απόλλων, θα παραμείνει αταλάντευτος στο κυνήγι για τον τίτλο και δεύτερον, θα πάει με την καλύτερη ψυχολογία στα επόμενα δύο ματς με την Ανόρθωση στο κύπελλο (Τετάρτη 24/4) και την ΑΕΚ (Κυριακή 30/4) για το πρωτάθλημα.

Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, μετά και τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, όμως αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που κρύβει πάντα ένα τοπικό ντέρμπι. Πρόκειται γα παιχνίδι στο οποίο καλούνται να ακολουθήσουν μια σωστή τακτική, αλλά περισσότερο να καταθέσουν περίσσιο πάθος.

Δεύτερη συμμέτοχη του Μακρίδη

Στην αποστολή του Απόλλωνα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ήταν για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Μακρίδης. Το πιο πιθανό είναι πως θα συμπεριληφθεί και στην αποστολή του αυριανού αγώνα με την ΑΕΛ. Δεν αποκλείεται με το βεβαρημένο πρόγραμμα που έχουν οι κυανόλευκοι να πάρει και χρόνο συμμετοχής ο διεθνής μέσος. Μπορεί πάντως να το δούμε αυτό στα παιχνίδια που ακολουθούν, αν οι συνθήκες υποχρεώσουν την παρουσία του σε κάποιο από τα προσεχή παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ