aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Nα μην μας... χωρίζουν ως ομάδα» (video)

«Nα μην μας… χωρίζουν ως ομάδα» (video)

Τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ερμή στο ΓΣΖ (Δευτέρα 11/09, 19:00). O προπονητής της ομάδας της Λάρνακας, Ιμανόλ Ιδιακέθ, καθώς και ο Τέτε έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.

«Είναι άλλη μία ευκαιρία για μας, αφού πήραμε τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα να πάρουμε άλλους τρεις και να συνεχίσουμε νικηφόρα την πορεία μας. Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, ειδικά τώρα στο ξεκίνημα γιατί δεν γνωρίζουμε τόσο καλά τις ομάδες. Βλέπω την ομάδα να είναι συγκεντρωμένη, σε καλή κατάσταση, προπονήθηκαν καλά αυτή την βδομάδα, μετά και την επιστροφή των διεθνών. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

Και συνέχισε: «Για μας οι φίλαθλοι είναι πολύ σημαντικοί. Πάντα τους καλούμε να έρθουν και γνωρίζουμε ότι με αυτούς είμαστε πιο δυνατοί. Ελπίζουμε όσοι περισσότεροι να έρθουν στο γήπεδο, να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές γιατί είναι δύσκολο, είναι μία πρόκληση και είναι πιο εύκολο να τα καταφέρουμε εάν έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Θέλω να πω στους φιλάθλους να μην επιτρέπουν σε κάποιους να μας… χωρίζουν σαν ομάδα. Τα τελευταία 3 χρόνια η ΑΕΚ τερματίζει στην 2η θέση και έχει γίνει μία μεγάλη… απειλή. Θέλω να πω στον κόσμο μας, εάν είμαστε μαζί, εάν παραμείνουμε μαζί, είμαστε πιο δυνατοί. Είμαι επίσης πολύ περήφανος που είμαι κομμάτι της ΑΕΚ στην Κύπρο και πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε. Θα είναι δύσκολο γιατί έχουμε όλες τις δυνατές ομάδες απέναντι μας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να παραμείνουμε μαζί. Ξέρουμε ότι πάρα πολλοί προσπαθούν να μας αποδυναμώσουν αλλά είναι σημαντικό να παραμείνουμε μαζί και να μην επηρεαζόμαστε από τον κόσμο που προσπαθεί να μας… χωρίσει ως ομάδα».

«Παίζουμε με ένα αντίπαλο αρκετά δυνατό, νομίζω ότι διαθέτουν καλύτερη ομάδα από ότι στην περσινή σεζόν. Πρέπει να κερδίσουμε γιατί είναι πολύ σημαντικό για μας να ξεκινήσουμε την σεζόν με νίκες στα παιχνίδια μας. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι είναι αδύνατο για μία ομάδα να παρουσιάζεται ανταγωνιστική χωρίς τον κόσμο της. Η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική για μας. Το παιχνίδι της Δευτέρας είναι πολύ σημαντικό γιατί πρέπει να κερδίσουμε και οι φίλαθλοι πρέπει να μας υποστηρίξουν. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στην παλιά μας έδρα, γιατί είναι αλήθεια είναι και δική μας έδρα και είναι σημαντικό να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου σε αυτή την επιστροφή στο ΓΣΖ», δήλωσε ο Ισπανός ακραίος επιθετικός Τέτε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ