aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα μην αλλάξει ταχύτητα….

Να μην αλλάξει ταχύτητα….

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μια ομάδα που θέλει να κατακτήσει τον τίτλο, δεν πρέπει να υποτιμά κανένα αντίπαλο. Κι αυτό κάνει μέχρι στιγμής ο Απόλλων και θα συνεχίσει να το κάνει έως ότου φτάσει στον στόχο του. Την ερχόμενη Κυριακή οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν τον   Ολυμπιακό, την ομάδα που τους στέρησε δύο βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αυτό φέρνει τους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή προ των ευθυνών. Βέβαια, ο αντίπαλός τους θα έλθει με σημαντικές απουσίες, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη διάθεση όλων στην ομάδα. Αλλαγές θα επιχειρήσει και ο τεχνικός του Απόλλωνα, από τη στιγμή που υπάρχουν υποχρεωτικές απουσίες.

Ο Άλεφ είναι τραυματίας και δεν επιστρέφει πιο σύντομα από τα μέσα του Γενάρη, ενώ θα απουσιάσουν από το επικείμενο ματς λόγω καρτών οι Ρομπέρζ και Πέδρο. Είναι πολλές οι πιθανότητες να δούμε από την αρχή βασικό τον Μπεντόγια, ο οποίος αγωνίστηκε μόνο μια φορά φέτος και αυτή ως αλλαγή για ένα ημίωρο στη νίκη επί της Πάφος FC (6-0). Υπάρχει βέβαια και η επιλογή με τον Άλαν, ο οποίος έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του. Στη θέση του Πέδρο θα αγωνιστεί ο Στυλιανού και στο κέντρο της άμυνας ο Αγγελή αντί του Ρομπέρζ.

Οι κυανόλευκοι έχουν αποδείξει μέσα από τις εμφανίσεις τους σε Κύπρο και Ευρώπη, πως οι δυνατότητές τους είναι τεράστιες. Προβάλλουν σαν η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτό το διάστημα, όμως το ζητούμενο είναι να πάνε με την ίδια ταχύτητα μέχρι τέλους. Μετά από τρεις σεζόν, στις οποίες έφτασαν κοντά στον τίτλο όμως για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να τον κατακτήσουν, φέτος είναι πιο έτοιμοι από όλες τις απόψεις για να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία. Ήδη, ο τρόπος με τον οποίο κέρδισαν την Ομόνοια την περασμένη Δευτέρα, φανερώνει στοιχεία μεγάλης ομάδας, με χαρακτήρα και υπομονή. Δεν έφτασε στην απόδοση προηγούμενων εμφανίσεων, όμως στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε, κτυπώντας σε χρόνο που ο αντίπαλος δεν πρόφταινε να αντιδράσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ