aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα μαζέψει τα κομμάτια της η ΑΕΚ

Να μαζέψει τα κομμάτια της η ΑΕΚ

Τρία λεπτά αδράνειας ήταν αρκετά για την ΑΕΚ να χάσει άλλους τρεις σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πλέον τα πράγματα έχουν γίνει εξαιρετικά δύσκολα μετά τις νέες απώλειες και αυτό που καλείται να κοιτάξει η ΑΕΚ είναι να μπορέσει να εξασφαλίσει πρώτα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και ακολούθως, αν της δοθεί η δυνατότητα μέσα από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, να κοιτάξει για το κάτι παραπάνω.

Ρεαλιστικός στόχος πλέον είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Στους Λαρνακείς υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια από τη διαιτησία του ντέρμπι, καθώς θεωρούν ότι έγιναν λάθη που στοίχισαν στην ΑΕΚ. Όπως για παράδειγμα η μη αποβολή του Σατσέτι στην ίδια φάση που αποβλήθηκε ο Τρισκόφσκι, αλλά και μη υπόδειξη δεύτερης κίτρινης στον ίδιο ποδοσφαιριστή στην επανάληψη.

Επίσης, στην ΑΕΚ φωνάζουν για το τρίτο γκολ του Απόλλωνα που προήλθε από θέση οφσάιντ. Όλα αυτά όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποπροσανατολίσουν την ΑΕΚ. Δεν είναι η πρώτη φορά που στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων της παθαίνει μπλακ άουτ και αφήνει τόσο εύκολα βαθμούς.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο με τον κόσμο να του ασκεί έντονη κριτική. Δεν είναι όμως μόνο ευθύνη του προπονητή όταν μία ομάδα δέχεται δυο γκολ στις καθυστερήσεις και χάνει ένα φαινομενικά δικό της παιχνίδι.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Τώρα η ΑΕΚ καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της και να δει τη δύσκολη συνέχεια που την βρίσκει ουσιαστικά πολύ μακριά από τη διεκδίκηση του τίτλου. Χθες οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό και από σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Οι προπονήσεις των επόμενων ημερών θα είναι ελλιπέστατες μιας και υπάρχουν συνολικά 10 διεθνείς που απουσιάζουν. Οι Γιωργαλλίδης, Λαμπάν, Χαραλάμπους, Χαραλαμπίδης και Μυτίδης είναι με την Εθνική Ανδρών, ο Γιάννης Μιχαήλ με την Εθνική Νέων, ο Μαλόκου κλήθηκε στην εθνική Αλβανίας κάτω των 21, οι Τρισκόφσκι και Μοϊσόφ στην Εθνική Σκοπίων και ο Μπόλιεβιτς στην Εθνική Μαυροβουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ