aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα «καταπιούν» την πίκρα τους…

Να «καταπιούν» την πίκρα τους…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ακόμη καλύτερο πρόσωπο αναμένεται να φανερώσουν οι νεοφερμένοι παίκτες της ΑΕΛ στο νέο πρωτάθλημα. Οι Ντάνι Μπενιτεθ και Αλνταΐρ Μπαλντέ οι οποίοι έπαιξαν πολύ λίγο, έδειξαν κάποια στοιχεία καλά, ενώ υπάρχει αγωνία για τις δυνατότητες των Τιάγκο ντε Λεόνσο, Λεάντρο Σίλβα, Αντρέ Τεϊσέρια, Χρίστος Γουίλερ και Νταβόρ Ζντραφκόφσκι, καθώς ακόμη δεν πήραν συμμετοχής και τους ετοιμάζει για τις εγχώριες διοργανώσεις ο Μπρούνο Μπαλταζάρ

Ο τεχνικός της ΑΕΛ υπολογίζει πάντως σε όλους τους παίκτες του. Ο Μπενίτεθ με τον Αλνταΐρ αναμένεται πως θα αποτελέσουν δυνατά όπλα για την επιθετική γραμμή της ΑΕΛ. Ο πρώτος πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ στην προχθεσινή φιλική νίκη επί της Καρμιώτισσας με 3-1 (το άλλο σημείωσε ο Μάριος Ηλία).

Οι άλλοι πέντε αγωνίστηκαν επίσης στο προχθεσινό φιλικό και έδειξαν πως μπορούν να φανού δυνατά χαρτιά στα χέρια του προπονητή τους. Αν στους εφτά προστεθεί και ο Ντόσα Ζούνιορ, τότε αντιλαμβάνεστε κάποιος πως η ΑΕΛ θα αρχίσει στο νέο πρωτάθλημα με απαιτήσεις. Πρόκειται  γα εξαιρετικές μονάδες, στις οποίες ο Μπαλταζάρ ποντάρει πολλά για να έχει καλή πορεία η ομάδα του στη νέα σεζόν που αρχίζει σε δύο εβδομάδες.

Ο ανταγωνισμός θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα, αλλά αυτό που θα έχει πιο πολλή σημασία, είναι να παρουσιαστούν όλοι έτοιμοι όποτε τους χρειαστεί ο προπονητής τους. Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, είναι προς το παρών «αχώνευτος», καθώς οι γαλαζοκίτρινοι δεν άξιζαν να αποκλειστούν από την Αούστρια Βιέννης.

Όμως, δεν μπορούν και να κοιτάξουν άλλο πίσω, ούτε να αλλάξουν την κατάσταση. Χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για να διεκδικήσουν την είσοδο τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όμως αυτό που έχουν να κάνουν είναι να… καταπιούν την πίκρα τους  και να σηκώσουν κεφάλι. Το πρωτάθλημα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να εμφανιστούν διεκδικητικοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ