aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα κάνει ταμείο και με τον Σκέμπρι

Να κάνει ταμείο και με τον Σκέμπρι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ άφησε νεύρα και πληγές στον Απόλλωνα με τις τιμωρίες ποδοσφαιριστών, που έπρεπε να σβήσουν άμεσα από το μυαλό. Οι πολλές απουσίες έφεραν στο προσκήνιο τον Αντρέ Σκέμπρι προχθές απέναντι στο Παραλίμνι.

Ο Μαλτέζος, που γενικά είναι πίσω από τις πραγματικές δυνατότητες του, άνοιξε το σκορ, έχασε ευκαιρίες και γενικώς έδειξε πως και μόνο η εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει τον Απόλλωνα. Η φάση στο 16’ και το γκολ που σημείωσε, μάς υπενθύμισε πως έχει πολλά να δώσει ακόμη κι ότι αν βρει τον καλό εαυτό του, θα αποδειχτεί εσωτερική μετεγγραφή.

Είναι αλήθεια πως έλειψαν τα γκολ του Σκέμπρι, όμως πρόκειται για ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή τον οποίο υπολογίζει ο Σωφρόνης Αυγουστή. Φαίνεται πως και στη Γαλλία απέναντι στη Μαρσέιγ την ερχόμενη Πέμπτη, θα βρεθεί και πάλι στην ενδεκάδα. Στη θέση που βρίσκεται ο Απόλλωνας, θα πρέπει να αξιοποιηθούν όλες οι μάχιμες μονάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ