aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα κάνει ευκαιρίες, όπως και στην Βιέννη

Να κάνει ευκαιρίες, όπως και στην Βιέννη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πήγε στη Βιέννη και δεν ταμπουρώθηκε. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ κάθε φορά αιφνιδιάζει με τον τρόπο που παρατάσσει την ΑΕΛ. Το είχε πει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε, πως θέλει η ομάδα του να είναι επιθετική και πολλοί μειδίασαν, όμως το είπε και το απέδειξε στην πράξη. Οι γαλαζοκίτρινοι όσο δυνατούς αντιπάλους και αν έχουν απέναντι τους δεν δειλιάζουν και φάνηκε στα πέντε ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, πως έχουν επιθετικό χαρακτήρα. Η ΑΕΛ με τον Μπαλταζάρ έχει μέταλλο και κάθε παιχνίδι που περνά της ανεβάζει την αυτοπεποίθηση.

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», έχει ανάγκη το γκολ και καλείται να το αποδείξει, όμως οι Αυστριακοί δεν έρχονται για να παραδοθούν, οπόταν θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Μετά την σημερινή και αυριανή προπόνηση θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του τεχνικού της ΑΕΛ. Σαφώς και το γκολ είναι απαραίτητο για την ομάδα της Λεμεσού. Καλό σημάδι το γεγονός πως μέσα στην Βιέννη η ΑΕΛ έφτιαξε ευκαιρίες. Γιατί να μην κάνει και μεθαύριο με την διαφορά, πως θα βρει και τον τρόπο να τις αξιοποιήσει.

O Mάριος Νικολάου θα είναι και πάλι εκτός στον επαναληπτικό με την Αούστρια. Θα χρειαστεί ακόμη μερικές μέρες για να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Ο Φιντέλις Ιρένε, που τον αντικατέστησε τα πήγε πολύ καλά στο «Ερνστ Χάπελ» και έδειξε όμως ότι μπορεί να ανέβει και άλλο. Ενόψει του σημαντικού αγώνα της Τετάρτης, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα έχει στη διάθεση του και τα δύο τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα.

Τον Πορτογάλο μέσο Λεάντρο Σίλβα και τον  Βραζιλιάνο επιθετικό Τιάγκο ντε Λεόνσο. Οι δύο τελευταίοι είναι έτοιμοι και να χρειαστεί μπορούν να αγωνιστούν και να βοηθήσουν την ΑΕΛ. Οι επιλογές είναι αυξημένες, καθώς από τον προηγούμενο αγώνα, ήταν έτοιμος και ο Αντρέ Τεϊσέιρα (φωτό). Το οπλοστάσιο γεμίζει, όπως και η αισιοδοξία όλων, πως την Τετάρτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η ΑΕΛ θα εμφανιστεί πανέτοιμη αγωνιστικά, για να τελειώσει αυτό που άρχισε στην Βιέννη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ