aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα… γυρίσει τον τροχό για να αποφύγει την τρικυμία

Να… γυρίσει τον τροχό για να αποφύγει την τρικυμία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τις δύο ήττες που δέχθηκε, η ΑΕΛ οφείλει να βγάλει αντίδραση και οι ποδοσφαιριστές να έχουν τεράστιο πάθος ώστε να γυρίσουν δυναμικά τον τροχό. Με αυτά τα συστατικά θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια. 

Είναι και οι ήττες στο πρόγραμμα, αν και δεν είναι αυτές που ενόχλησαν. Οι εμφανίσεις που πραγματοποίησαν οι γαλαζοκίτρινοι δεν είχαν καμιά σχέση με την αγωνιστική εικόνα τους στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μισού της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Δεν μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να έχουν σβήσει οι δυνατότητές τους. Οπότε, για να επανέλθει η ηρεμία, θα πρέπει αύριο να ξαναβρούν την ταυτότητά τους.

Διαβάστε επίσης: Κέρκεζ: «Δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, μισώ να χάνω»

Τις μέρες που ακολούθησαν της ήττας από τη Νέα Σαλαμίνα γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά. Αυτός που θα αποφασίσει με ποιους θα παραταχθεί η ΑΕΛ εναντίον της Ομόνοιας είναι ο Ντούσαν Κέρκεζ και κανείς άλλος. Είδε την ομάδα του να δέχεται εύκολα γκολ και γενικά να είναι αγνώριστη σε μεγάλα χρονικά διαστήματα. Τόσο στο ματς με τον Απόλλωνα όσο και σε αυτό με τη Νέα Σαλαμίνα. Γι’ αυτό και το ζητούμενο κόντρα στην Ομόνοια είναι να μπουν από την αρχή δυνατά και να μην δώσουν δικαιώματα στην αντίπαλο, ώστε να ενισχύσουν τις πιθανότητες βαθμολογικού οφέλους.

Θα είναι οδυνηρή τρίτη και μάλιστα συνεχόμενη ήττα, συνεπώς θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του 90λέπτου για να φτάσει στο ζητούμενο που είναι η επάνοδος στις νίκες. Ο Κέρκεζ δούλεψε πολύ στην τακτική τις προηγούμενες μέρες, δοκιμάζοντας μεταξύ άλλων πολλά πράγματα όσον αφορά στον τρόπο ανάπτυξης. Ο Μάρκο Αντάμοβιτς, που είχε μπει ως αλλαγή την περασμένη Κυριακή, ενδέχεται να πάρει φανέλα βασικού στο αυριανό ματς. Θα επιστρέψει και ο Λαφράνς, με το ερώτημα να είναι ποιος θα είναι ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας. Τη θέση διεκδικούν οι Ζούνιορ, Α. Τεϊσέιρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ