aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα γοητεύσει (ξανά) και να διευρύνει το σερί

Να γοητεύσει (ξανά) και να διευρύνει το σερί

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων πάει για νέα νίκη, την έβδομη συνεχόμενη, το απόγευμα με αντίπαλο την Αναγέννηση. Βεβαίως, για να διευρύνει το σερί του θα χρειαστεί να καταθέσει και πάλι τα στοιχεία που γοήτευσαν τον κόσμο του τον τελευταίο καιρό. Οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και θέλουν να δώσουν συνέχεια, φθάνοντας σε νέες επιτυχίες που θα τους γεμίσουν με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Σοβαρότητα, πάθος, αμυντική συνοχή και αποτελεσματικότητα, είναι στοιχεία που συνοδεύουν το παιχνίδι του Απόλλωνα τον τελευταίο καιρό, τα οποία θα θελήσει να έχει και στο «Τάσος Μάρκου» για να πάρει τους τρεις βαθμούς, δίνοντας συνέχεια στο ντεμαράζ και τη διεκδίκηση των στόχων του.

Οι κυανόλευκοι είναι το ακλόνητο φαβορί, απομένει να το επιβεβαιώσουν εντός αγωνιστικού χώρου. Η αντίπαλος τους είναι στην τελευταία θέση, όμως έδειξε ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια και είναι ικανή να σου κάνει τη ζημιά αν δεν την λάβεις σοβαρά υπόψη.

Ο Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα κάθε αντίπαλο, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και αυτό θα θελήσουν να κάνουν και σήμερα. Άλλωστε, δεν δείχνουν διάθεση να γκρεμίσουν ό,τι έχτισαν τον τελευταίο καιρό. Πρόθεση του Απόλλωνα θα είναι ένα γρήγορο γκολ και να «καθαρίσει» όσο νωρίτερα γίνεται το παιχνίδι και να μην επιτρέψει στην αντίπαλό του να πιστέψει σε κάτι καλό.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές, σε σχέση με την ενδεκάδα που παρουσίασε στο προηγούμενο παιχνίδι. Ο Βάλε κάτω από τα δοκάρια, οι Πέδρο, Βινίσιους, Ρομπέρζ και Γκόμες στην άμυνα, οι Σατσέτι, Κυριάκου και Ντα Σίλβα στη μεσαία γραμμή και οι Σαρδινέρο, Παπουλής και Μαγκλίτσα στην επίθεση.

Στον αγωνιστικό χώρο ο Απόλλων τον τελευταίο καιρό προκαλεί τον ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του, όμως ο Σωφρόνης Αυγουστή απαιτεί σοβαρότητα. Θέλει τους ποδοσφαιριστές του συγκεντρωμένους. Είναι αλήθεια πως οι τελευταίες επιτυχίες έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα και μια δυναμική που δεν την είχε ποτέ προηγουμένως στην τρέχουσα σεζόν.

Ο δρόμος μέχρι το τέρμα είναι μακρύς και δύσκολος. Έχουν δει πολλά τα μάτια του Αυγουστή και ξέρει πως ό,τι κι αν πετύχουν θα είναι μετά από σκληρή δουλειά. Και για να φθάσουν εκεί που θέλουν το απόγευμα, όπου ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη, θα πρέπει να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις. Στο πλευρό της η ομάδα της Λεμεσού αναμένεται να έχει τουλάχιστον χίλιους οπαδούς της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ