aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα γκρεμίσει άλλη μια δύσκολη έδρα

Να γκρεμίσει άλλη μια δύσκολη έδρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ξεκάθαρος ο σημερινός στόχος του Απόλλωνα: Να το κάνει όπως με την Ομόνοια, να κερδίσει δηλαδή και την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να πάει φουριόζος στο ντέρμπι της Μεγάλης Πέμπτης με τον ΑΠΟΕΛ. Οι κυανόλευκοι δεν κοιτάζουν φυσικά στο μεθεπόμενό τους παιχνίδι, παρά μόνο στο αποψινό με την Ανόρθωση.

Η σημερινή τους αντίπαλος μπορεί να κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στο πρωτάθλημα και να μην τη διακρίνει η σταθερότητα, όμως όλα αυτά δεν αποπροσανατολίζουν τους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίοι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που θα συναντήσουν, από την άλλη όμως πιστεύουν πως άμα αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν.

Η συνταγή τους θα είναι η ίδια: να παρουσιαστούν συνετοί, μυαλωμένοι, καταθέτοντας αγωνιστική πειθαρχία και όσα άλλα στοιχεία απαιτούν οι συνθήκες του αγώνα. Ο τεχνικός του Απόλλωνα, για ένα ακόμη παιχνίδι δεν θα έχει όλες τις επιλογές στη διάθεσή του καθώς δεν υπολογίζονται οι Σατσέτι, Ρομπέρζ και Σεμέδο. Ο Απόλλων το έχει αποδείξει όμως και άλλες φορές πως διαθέτει ικανούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Μέσα στην έδρα των αντιπάλων τους, οι κυανόλευκοι της Λεμεσού θα επιδιώξουν καταθέσουν τον χαρακτήρα που παρουσιάζουν επί των ημερών του Σωφρόνη Αυγουστή: Διαρκές τρέξιμο, πάθος και ουσία στο παιχνίδι τους. Θέλουν να μην δεχτούν γκολ, να έχουν τον έλεγχο της μπάλας και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν. Στηρίζουν πολλά στις επιθέσεις από τα άκρα, στην καλή λειτουργία της μεσαίας γραμμής και κυρίως στον δημιουργικό Ντα Σίλβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ