aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα γιατί «τραβούν» τα μαλλιά τους στον Απόλλωνα…

Να γιατί «τραβούν» τα μαλλιά τους στον Απόλλωνα…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι δυνατότητες στον Απόλλωνα είναι εκεί και φάνηκαν περίτρανα στο ΓΣΠ, όπου χάθηκαν δύο βαθμοί στο φινάλε του ματς απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Έχουν δίκιο να αισθάνονται οι κυανόλευκοι αδικημένοι από το αποτέλεσμα και παραλλήλως θυμούνται τους χαμένους βαθμούς στις πρώτες αγωνιστικές και… τραβούν τα μαλλιά τους. Αλλά για τους βαθμούς που χάθηκαν μέχρι την 7η αγωνιστική, μόνο τον εαυτό τους πρέπει να μέμφονται και κανέναν άλλο. Έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους. 

Η ζωή τραβά την ανηφόρα και οι κυανόλευκοι γνωρίζουν πως πρέπει να μην κάνουν πίσω, να μην αφήσουν να χαθούν άλλα παιχνίδια και να συνεχίσουν με νίκες, όπως έκαναν από την 8η έως την 11η αγωνιστική. Μπορεί να μην τους χωρίζει πάρα πολύ μεγάλη απόσταση από την κορυφή, όμως σε πρώτη φάση το ζητούμενο είναι να μην ανοίξει άλλο η ψαλίδα από τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες τέσσερις θέσεις.

Ακολουθεί ένα πρόγραμμα στα μέτρα της ομάδας του Πέδρο Εμανουέλ, το οποίο αν αξιοποιήσει, μπορεί να βρεθεί μέχρι το τέλος του 2016 πιο κοντά στην κορυφή (Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΖ). Για να αυξηθούν οι πιθανότητες διάκρισης, θα χρειαστεί να… τρέξει πολύ μέχρι τα Χριστούγεννα για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των άλλων μνηστήρων για τον τίτλο.

Η προσοχή εστιάζεται, προς το παρόν, στον αγώνα με την Ανόρθωση. Μπορεί η προσεχής αντίπαλος να μην βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, όμως αυτό δεν έχει σημασία και αυτό που θέλουν να σκέφτονται οι κυανόλευκοι είναι να δώσουν συνέχεια στις εξαιρετικές τους εμφανίσεις. Η διάθεση, η φρεσκάδα και η θέληση για περαιτέρω απαντήσεις αποτελούν σημαντικά στοιχεία για την άνοδο θέσεων του Απόλλωνα στον βαθμολογικό πίνακα.

Είναι θετικό ακόμη πως παίκτες-κλειδιά έχουν ανεβάσει στροφές και δίνουν πολύ περισσότερες λύσεις σε σχέση με τις πρώτες αγωνιστικές. Οι Ντα Σίλβα, Παπουλής, Μαγκλίτσα και Βινίσιους πραγματοποιούν θετικές εμφανίσεις και θεωρούνται οι ηγέτες του Απόλλωνα στην αντεπίθεση διαρκείας, που θέλει να πραγματοποιήσει η ομάδα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ