aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Nα εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι»

«Nα εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι»

10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Αλκή Ορόκλινη στο Στάδιο «Αμμόχωστος» (Σάββατο 28/10, 20:00). O προπονητής της ομάδας Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και ο Ντανιέλ Μόισοφ έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

«Eίναι ακόμη ένας δύσκολος αντίπαλος. Γνωρίζουμε τα αποτελέσματα της Αλκής, ότι έχασαν στα τελευταία λεπτά από Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ, έφεραν ισοπαλία με την Ομόνοια και γενικά έκαναν καλά παιχνίδια απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, για αυτό πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, επιθετικοί και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ελπίζουμε και θα θέλαμε να έχουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν υπερασπιζόμαστε την 1η θέση και ελπίζουμε να έχουμε μία καλή μέρα. Ασφαλώς ξέρουμε ότι θα συναντήσουμε δυσκολίες και το να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου είναι πολύ σημαντικό για μας. Ελπίζουμε να έρθουν, να μας στηρίξουν ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές γιατί με αυτούς γινόμαστε πιο δυνατοί και τους χρειαζόματε και σε αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Παίζουμε με την Αλκή εκτός έδρας. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά κοιτάζουμε πρώτα από όλα την ομάδα μας. Πρέπει να είμαστε σοβαροί όπως στα τελευταία παιχνίδια, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να δώσουμε το 100% και κάτι παραπάνω. Η Αλκή είναι μία καλή ομάδα, κέρδισαν αρκετά παιχνίδια, αν και στα τελευταία δεν τα έχουν καταφέρει. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά κοιτάζουμε την ομάδα μας στο πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πρέπει να έρθει μεγάλος αριθμός φιλάθλων μας στο γήπεδο. Χωρίς τον κόσμο δεν είναι το ίδιο και εύχομαι να έρθουν, να μας υποστηρίξουν όπως σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι το ίδιο να παίζεις με τους φιλάθλους και χωρίς τους φιλάθλους», δήλωσε ο Σκοπιανός διεθνής αμυντικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ