aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Να εκμεταλλευτούμε αυτές τις μέρες»

«Να εκμεταλλευτούμε αυτές τις μέρες»

Για ακόμη μία χρονιά ο Καταλά είναι αυτός που κάνει την αρχή με τις συνεντεύξεις από το βασικό στάδιο προετοιμασίας που διεξάγεται εκ νέου στην Οπαλένικα και το «Remes Sport Hotel».

O αρχηγός της ΑΕΚ, αναφέρθηκε αρχικά στις άψογες συνθήκες που επικρατούν και που διευκολύνουν το έργο του ίδιου και των συμπαικτών του, την σκληρή δουλειά που πρέπει να συνεχιστεί από όλους για να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

«Mέχρι στιγμής δουλεύουμε αρκετά και αυτές τις μέρες μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε για να φτάσουμε σε μία καλή αγωνιστική κατάσταση και σε μία καλή απόδοση ενόψει του πρώτου μας στόχου που είναι ο αγώνας στην Ευρώπη στα τέλη Ιουλίου. Για τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές έχουμε τις καλύτερες συνθήκες και εγκαταστάσεις εδώ στο Remes για να να κάνουμε καλή δουλειά. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ γιατί έχουμε τα πάντα και επίσης αυτές οι 10 μέρες βοηθάνε για να δημιουργηθεί ακόμη καλύτερη ατμόσφαιρα στην ομάδα και είναι καλό που επιστρέφουμε κάθε φορά εδώ», είπε και συνέχισεχε:

«Για τον κόσμο θα πω αυτό που λέω πάντα ότι χρειαζόματε την υποστήριξη τους και για μας είναι πολύ σημαντικό. Ελπίζω μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου να νιώθουν ακόμη καλύτερα και να έρθουν στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν. Για το 1ο παιχνίδι στην Ευρώπη έχουμε ενθουσιασμό και είμαστε χαρούμενοι για την ευκαιρία που μας παρουσιάζεται. Πρέπει να έχουμε καλή απόδοση, να είμαστε συγκεντρωμένοι, έτσι ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ