aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα έχει το πάθος και τη φλόγα

Να έχει το πάθος και τη φλόγα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μια καλή απόδοση χρειάζεται απόψε ο Απόλλων και η νύκτα θα είναι δική του. Οι κυπελλούχοι βρίσκονται ενώπιον μια μεγάλης πρόκλησης, καθώς απέχουν μόλις ένα βήμα από την είσοδό τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι κυανόλευκοι θα μπουν στο «Χέρνινγκ Αρένα» με στόχο να σκοράρουν και να κάνουν πιο εύκολη την προσπάθειά τους για πρόκριση. Έχουν ήδη στο χέρι την εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Μίντιλαντ.

Οι Δανοί θα επιχειρήσουν την ανατροπή, όμως η ομάδα της Λεμεσού θα επιδιώξει να διαφυλάξει το προβάδισμά της και να διεκδικήσει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να σφραγίσει το εισιτήριο για τους ομίλους. Ο Απόλλων έχει άλλες δύο συμμετοχές στους ομίλους της διοργάνωσης και απόψε θέλει να το ξανακάνει. Είναι κοντά στην επίτευξη του στόχου του, που θα στείλει τους οπαδούς του στους εφτά ουρανούς.

Στο πρώτο παιχνίδι έγιναν κάποια λάθη, τα οποία η Μίντιλαντ τιμώρησε σημειώνοντας δύο τέρματα, γι’ αυτό και είναι σίγουρο πως οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή θα μπουν απόψε στον αγωνιστικό χώρο, πιο καλά διαβασμένοι. Προπάντων για να μη δεχθούν γκολ, που θα είναι και το πρώτο τους μέλημα. Το εισιτήριο για τους ομίλους μπορεί να εκδοθεί μόνο αν ο Απόλλων καταθέσει το καλό του πρόσωπο, έχοντας το πάθος και τη φλόγα για μια νέα επιτυχία.

Ο τεχνικός των κυανόλευκων θα παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-2-3-1, με την τακτική να επικεντρώνεται στον περιορισμό του αντιπάλου και στον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα. Το πρώτο μέλημα του Απόλλωνα θα είναι να μη δεχθεί γκολ απόψε, όμως από την άλλη, με τους επιθετικούς που διαθέτει, θα ψάξει για το γκολ που θα τον βοηθήσει να αποκτήσει καλύτερη δυναμική στο παιχνίδι.

Οι κυανόλευκοι έχουν κάθε δικαίωμα να αισιοδοξούν πως μπορούν να σκοράρουν στη Δανία, αφού μέχρι στιγμής πήραν το γκολ από αρκετούς ποδοσφαιριστές κι όχι μόνο από την επιθετική γραμμή. Στο πρώτο παιχνίδι με τη Ζάρια σκόραραν οι Σκέμπρι, Ντα Σίλβα και Πέδρο, ενώ στον επαναληπτικό σκόραραν (και πάλι) ο Σκέμπρι και ο Ντα Σίλβα. Με αντίπαλο την Αμπερντίν στη Σκωτία, πέτυχε το πρώτο του γκολ ο αριστερός μπακ Σαντάνα, ενώ στον επαναληπτικό έστειλαν την μπάλα στα δίκτυα οι Σκέμπρι και Ζελάγια. Στο πρώτο παιχνίδι με την Μίντιλαντ σκόραραν ο Κυριάκου, ο Πίττας και ο Σαντάνα.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα ξεκινήσει τον αγώνα με τον Βάλε κάτω από τα δοκάρια, τους Γιούστε και Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας, τον Πέδρο στο δεξί άκρο και τον Σαντάνα αριστερό μπακ. Στη μεσαία γραμμή θα συνυπάρξουν οι ανασταλτικοί Σατσέτι και Κυριάκου, με επιτελικό τον Ντα Σίλβα. Στην κορυφή θα είναι ο Μαγκλίτσα και στα άκρα της επίθεσης ο Σκέμπρι και ένας εκ των Γιάκολιτς, Σαρδινέρο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ