aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα διευρύνει το αήττητο σερί

Να διευρύνει το αήττητο σερί

Η ΑΕΛ έχει συμπληρώσει 11 παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς ήττα, αφού έχασε για τελευταία φορά από την Ομόνοια στο ΓΣΠ με 1-0 στις 21 Οκτωβρίου 2017. Μια εβδομάδα νωρίτερα όμως, είχε γνωρίσει την εντός έδρας ήττα από την Πάφο (0-1), ενώ είχε προηγηθεί και η ήττα στη Λάρνακα από την ΑΕΚ με το ίδιο σκορ.

Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ, εξακολουθεί να διατηρεί την καλύτερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος με τα 8 γκολ που έχει δεχθεί, όμως όσο πλησιάζει το τέλος της Α’ φάσης το ζητούμενο είναι να γίνει πιο παραγωγική. Όσο πιο κοντά την κορυφή, τόσο το καλύτερο για να μπει με απαιτήσεις στη φάση των πλέι οφ.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν άλλα οκτώ παιχνίδια μέχρι το τέλος της Α’ φάσης, στα οποία φιλοδοξούν να πάρουν τους βαθμούς που θα τους δίνουν το δικαίωμα να ελπίζουν σε έξοδο τους στην Ευρώπη. Από τα οκτώ, τα πέντε είναι εκτός έδρας, συμπεριλαμβανόμενου και του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ που αναβλήθηκε τον πρώτο γύρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης: Πάφος FC (εκτός 14/1), ΑΠΟΕΛ (εκτός 17/1), Ομόνοια (εντός 20/1), Ολυμπιακός (εκτός 30/1), Ερμής (εντός 7/2), Αλκή (εκτός 10/2), Ν. Σαλαμίνα (εκτός 17/2), Ανόρθωση (εντός 24/2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ