aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα διασκεδάσει τις εντυπώσεις με δεύτερη νίκη

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με δεύτερη νίκη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Το 4-0 δεν αφήνει περιθώρια ελπίδας στην Ντιναμό Μπρεστ να ελπίζει σε πρόκριση. Θα πρέπει ο Απόλλωνας να κάνει το χειρότερο παιχνίδι στην ιστορία του σε Ευρωπαϊκό και όχι μόνο επίπεδο για να έχουν ελπίδες οι Λευκορώσσοι και με βάση τα όσα έχουμε δει από τους γαλάζιους της Λεμεσού τα τελευταία χρόνια κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να γίνει.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή σε καμία περίπτωση δεν επαναπαύεται με το αποτέλεσμα και θέλει 2η νίκη επί της Μπρεστ ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να πάει με πανηγυρικό τρόπο στα πλέι-οφ του θεσμού.

Αγωνιστική σοβαρότητα, πειθαρχία και συνάμα την ίδια αποτελεσματικότητα που είχε στον πρώτο αγώνα ζήτησε ο Κύπριος τεχνικός ο οποίος δύσκολα θα αλλάξει πράγματα από το αρχικό του σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Το πέντε στα πέντε του Σαρδινέρο

Ο Μάγκλιτσα μπορεί να είναι πανέτοιμος για 11άδα ωστόσο στην επίθεση θα διατηρηθεί ο Ζελάγια ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά στον πρώτο αγώνα. Οι Περέιρα, Μπρου εμφανίζονται έτοιμοι επίσης για 11άδα ενώ δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο και ο Καραγιόλ για να είναι και αυτός έτοιμος στα παιχνίδια των πλέι-οφ.

Διαβάστε επίσης: Η Μπρεστ και οι κατακτητές της

Ο αγώνας στο «GOSK Brestskiy» θα αρχίσει στις 20:45 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision Sports 3 ενώ το διαιτητικό τρίο προέρχεται από την Σουηδία με τον Martin Strömbergsson να είναι ο άρχον της αναμέτρησης έχοντας ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Daniel Gustavsson και Joakim Amri Nilsson.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ