aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝα αποφύγει το κακό παράδειγμα

Να αποφύγει το κακό παράδειγμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η στοχοπροσήλωση και η αγωνιστική πειθαρχία είναι στοιχεία που καλούνται να ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, αν επιθυμούν να φτάσουν στον στόχο τους. Κόντρα στη Στούμπρας, καλούνται να ανατρέψουν την ήττα που δέχθηκαν με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι και να πάρουν την πρόκριση. Μπροστά τους έχουν το κακό παράδειγμα του ΑΠΟΕΛ, που αποκλείστηκε από τους Λιθουανούς και γνωρίζουν πως για να αποφύγουν και αυτοί τον οδυνηρό αποκλεισμό θα πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμοι από κάθε άποψη.

Ένα γρήγορο γκολ, θα τους βοηθήσει να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους, αλλά ακόμη και αν αυτό δεν συμβεί, θα πρέπει να έχουν υπομονή. Η Στούμπρας, δεν είναι ομάδα, την οποία θα πρέπει να υποτιμήσεις, από την άλλη όμως δεν είναι και κανένα μεγαθήριο. Μια επίθεση όλη και όλη πραγματοποίησε στη Λιθουανία και έφτασε στη νίκη. Κρίνοντας από τις «ορέξεις» των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν την ευκαιρία να περάσει. Με οργάνωση και καθαρό μυαλό, μπορούν να νικήσουν και να περάσουν στον β’ προκριματικό. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει τον Μαγκλίτσα στη διάθεσή του, όπως και τον Ρομπέρζ, όχι όμως τους Μπρου και Ζελάγια.

Όποιοι και αν αγωνιστούν, ο Απόλλων θα έχει το πάνω χέρι και το μόνο που έχουν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές, είναι να καταθέσουν από την αρχή, όλη την ποιότητά τους. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε και στα δύο άκρα της άμυνας, ο Πέδρο (δεξιά) και ο Βασιλείου (αριστερά). Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Ρομπέρζ  με τον Γιούστε και στη μεσαία γραμμή, ο Σατσέτι, ο Χ. Κυριάκου και ο Μάρκοβιτς. Στις δύο πτέρυγες θα είναι ο Σκέμπρι με τον Παπουλή και στην κορυφή ο Μαγκλίτσα. Αν τελικά δεν καταφέρει να αγωνιστεί ο Μαγκλίτσα, ο Σκέμπρι θα πάρει τη θέση στην κορυφή και ο Σαρδινέρο θα ξεκινήσει βασικός. Στο πρώτο παιχνίδι, οι Λιθουανοί δεν απείλησαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει, πως δεν θα πρέπει να προσεχθούν στις αντεπιθέσεις.

Ο προπονητής τους Μαριάνο Μπαρέτο, θα παρατάξει την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να ανοίξουν διάδρομοι προς την εστία του Βάλε, που πιθανό να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι.

*Στην προπόνηση του Απόλλωνα το βράδυ της Τετάρτης (18/7) στο ΓΣΠ έλαβαν μέρος και τα νέα αποκτήματα της ομάδας, Φακούντο Περέιρα και Σουμάχ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ