aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Να αντιμετωπίσουμε την συνέχεια του πρωταθλήματος με σοβαρότητα...»

«Να αντιμετωπίσουμε την συνέχεια του πρωταθλήματος με σοβαρότητα…»

Χαρούμενοι για την νίκη κόντρα στην Ομόνοια αλλά δεν εφησυχάζονται οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ και βλέπουν την συνέχεια, σύμφωνα με την πιο κάτω ανακοίνωση.

Αναλυτικά: «Το περασμένο Σάββατο η ΑΕΛ κατάφερε να πετύχει ακόμη μια σπουδαία νίκη, που μας ανέβασε ψηλότερα στην βαθμολογία και έδωσε μεγάλη χαρά σε ολόκληρη την κίτρινη οικογένεια.

Οι ποδοσφαιριστές μας αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα του αγώνα, προσπάθησαν με ζήλο, έπαιξαν με πάθος και στο τέλος κατάφεραν να κερδίσουν το σημαντικό τρίποντο, μπροστά από τους λυσσασμένους λέοντες που με τις ιαχές τους και τον παλμό τους έσπρωξαν την ομάδα μας στην νίκη!

Το παιχνίδι αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν και δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για υπερβολικά πανηγύρια, χαλάρωση και εφησυχασμό! Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την συνέχεια του πρωταθλήματος με απόλυτη σοβαρότητα αρχίζοντας από τον επόμενο μας αγώνα απέναντι στον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την ερχόμενη Κυριακή.

Με αυτά που είδαμε μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα αποδείχθηκε περίτρανα πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για την ΑΕΛ. Αυτό μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο και κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για μαζική υποστήριξη της ομάδας μας από ολόκληρο το κίτρινο λαό! Εξαφανίζουμε από νωρίς όλα τα εισιτήρια που θα πάρουμε στα χέρια μας και την Κυριακή κιτρινίζουμε και κάνουμε κατάληψη για άλλη μια φορά στην Λάρνακα.

Το Σάββατο το βράδυ μαζευόμαστε και στα δύο μας οικήματα σε Εναέριο και Ζακάκι για το απαραίτητο ζέσταμα πριν από το παιχνίδι! Καλούμε τους απανταχού λέοντες να δώσουν το παρών τους για ακόμα μια ακροΑΕΛΙΣΤΙΚΗ βραδιά με μπόλικο ποτό και τραγούδι για την ΑΕΛάρα!

-Την Κυριακή παίζει η θρησκεία, ραντεβού στη ΘΥΡΑ-3

-Πιο ψηλά, ΑΕΛΑΡΑ πιο ψηλά!

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ