aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝ. Σαλαμίνα: «Να επαναφέρουμε την ομάδα μας στην κανονικότητα»

Ν. Σαλαμίνα: «Να επαναφέρουμε την ομάδα μας στην κανονικότητα»

Η Νέα Σαλαμίνα ενημέρωσε πριν από λίγο ότι ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση, δύο ημέρες πριν από το αμμοχωστιανό ντέρμπι με την Ανόρθωση. Παραλλήλως, οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν για τα εισιτήρια και κάλεσαν τον κόσμο τους να δώσει μαζική παρουσία στο «Αμμόχωστος».

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας:

«Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την Ανόρθωση στο στάδιο μας “N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή” στις 18:00. Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί αύριο με απογευματινή προπόνηση.

Εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας θα προπωλούνται και αύριο από τις 9:00-13:00 και 15:00-18:00 από τα γραφεία του σωματείου μας. Η προπονητική μας ομάδα και οι ποδοσφαιριστές μας καλούν τον κόσμο της Νέα Σαλαμίνας σε μαζική παρουσία στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας. Όλοι μαζί, κόσμος, διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ενωμένοι να επαναφέρουμε την ομάδα μας στην κανονικότητα!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ