aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜυτίδης: «Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε»

Μυτίδης: «Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε»

Ο Νέστoρας Μυτίδης επέστρεψε στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόντα, αλλά για την ώρα κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα είναι και τη νέα σεζόν κάτοικος Λάρνακας. Η επιστροφή του ήταν ξαφνική και πολλοί είναι αυτοί που δεν την περίμεναν, όμως ο διεθνής επιθετικός δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι να παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να βρίσκει τα πατήματα του.

«Νιώθω καλά. Όσο περισσότερο παίζω τόσο καλύτερα μπορώ να αποδίδω. Μου αρέσει να έχω φιλοδοξίες είτε στην ΑΕΚ είτε στην Εθνική. Θέλω να γίνομαι καλύτερος, να αγωνίζομαι και να κερδίζουν οι ομάδες μου», ανέφερε σε δηλώσεις του χθες.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ ήρθε την τελευταία ημέρα των μετεγγραφών τον περασμένο Ιανουάριο και πέτυχε δύο γκολ σε επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα, καθώς και ένα σε δύο συμμετοχές στο κύπελλο. Στα 25 του χρόνια ο Μυτίδης δείχνει πιο ώριμος από ποτέ και ο Ιδιάκεθ δεν αποκλείεται στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ να τον ρίξει ακόμη και στο αρχικό σχήμα, μιας και η απουσία του Τρισκόφσκι τον βάζει σε διάφορες σκέψεις.

Ερωτηθείς για το συμβόλαιο που έχει και για τη νέα σεζόν με τη Ρόντα και τι σκέφτεται να κάνει, πρόσθεσε: «Θα δείξει στη συνέχεια. Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι πολύ το μέλλον γιατί έτσι χάνουμε πολλή ενέργεια».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πορεία της ΑΕΚ η οποία έμεινε στο -9 από την κορυφή: «Μείναμε πίσω στη βαθμολογία και είναι κάτι που μας στεναχωρεί. Αν κοιτάξουμε πίσω, υπήρχαν στιγμές που μπορούσαν να ήταν καλύτερα τα πράγματα για την ομάδα. Τώρα δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα, παρά μόνο να παλέψουμε για αυτά που πρόκειται να γίνουν. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στη συνέχεια για να κερδίσουμε όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορούμε. Έχουμε ακόμα κάποια παιχνίδια και στόχος μας είναι να κερδίσουμε το καθένα ξεχωριστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ