aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMυθικό συμβόλαιο σε Βίτσελ!

Mυθικό συμβόλαιο σε Βίτσελ!

Το «χαλί» εκατομμυρίων που… στρώνουν οι Κινέζοι, προκειμένου να ενισχύσουν το εγχώριο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, δελέασε ακόμη ένα σημαντικό όνομα να δοκιμάσει την τύχη του στην Απω Ανατολή.

Το νέο… διαμάντι του κινεζικού πρωταθλήματος είναι ο Αξελ Βίτσελ, ο οποίος αποχωρεί από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την Τιαντζίν Κουαντζιάν, έναντι τετραετούς συμβολαίου που θα του αποφέρει περίπου 18 εκατ. ευρώ ετησίως. Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, ο 28χρονος μέσος θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό της νέας του ομάδας, προπονητής της οποίας είναι ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας» του 2006 και πρωταθλητής κόσμου την ίδια χρονιά, Φάμπιο Καναβάρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βίτσελ δεν είναι κάποιος… απόμαχος του ποδοσφαίρου. Παραμένει βασικό στέλεχος της εθνικής Βελγίου, στην οποία μετράει 71 συμμετοχές και 7 γκολ, ενώ πριν λίγο καιρό υπήρχε έντονο ενδιαφέρον της Γιουβέντους να τον αποκτήσει. Ο ίδιος τελικά προτίμησε την Κίνα, ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα του Κάρλος Τέβες (Σανγκάη Σενχούα) και του Οσκαρ (Σανγκάη SIPG).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ